“El ogro bobo”, obra guanyadora del concurs de cartells de Carnaval 2024 a Santa Cristina d’Aro

Santa Cristina d’Aro.- Aquest dimarts, 16 de gener, es va dur a terme l’elecció del cartell guanyador del concurs de cartells de Carnaval 2024 a Santa Cristina d’Aro.

Els membres del jurat, format per l’alcalde, Josep Xifre, el primer tinent d’alcalde, Eduard Vancells i la regidora de Festes (àrea compartida), Clàudia Crehuet, van efectuar la votació de les obres presentades segons diferents criteris: originalitat, qualitat tècnica, qualitat artística i transmissió de valors positius vinculats al Carnaval.
Fins a 18 obres es van presentar al consistori en el termini límit establert, les 23:59 hores del dilluns 15 de gener. Després de la valoració de l’alcalde i els edils, es va declarar com a obra guanyadora la que portava per pseudònim “El ogro bobo”, amb un total de 38 punts, 5 més que la segona proposta i 9 més que la tercera obra més votada.
Un cop escollida la proposta guanyadora, es feia saber que corresponia a l’autor valencià Sergio Iborra Colomer.
L’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro felicita a l’autor per la seva original obra, que engalanarà el municipi amb el seu disseny durant els propers dies de Carnaval, i trasllada el seu agraïment a totes les persones que han participat al concurs, animant-les a seguir aportant la seva creativitat en properes edicions.
El Carnaval a Santa Cristina d’Aro tindrà lloc del 3 al 14 de febrer de 2024 i, concretament, la Rua de Carnaval se celebrarà el diumenge, 11 de febrer.

Tags: Ajuntament de Santa Cristina d'Aro, carnaval, cartell, concurs, cultura, festes, guanyadors, societat
Notícia anterior
La primera sessió de la Taula de la Indústria Agroalimentària de Catalunya aborda la situació de sequera
Notícia següent
2023 ha estat l’any que SSIBE ha aprovat més projectes de recerca des de 2001

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes