El pavelló d’esports de Pals estrena nova sala de fitness

Pals

Han finalitzat les obres de reforma d’adequació i millora del gimnàs, que ocuparà la que fins fa uns mesos havia estat la sala de ciclo indoor, l’antiga llar del pensionista.

Aviat s’adequarà l’espai que ocupava el gimnàs fins avui en dia per a portar-hi a terme les classes de ciclo indoor. Durant els darrers dies s’ha fet el trasllat de maquinària al nou espai i a partir de dimarts ja estarà operativa.
Les obres han consistit en una actuació integral ampliant l’espai destinat a gimnàs fins als 136m² annexant-hi un magatzem adjacent i una part de l’antic bar, on també s’hi ha portat a terme una adequació. En concret s’han creat obertures més grans, el paviment de la sala s’ha substituït per parquet i en l’àmbit de la maquinària pesant s’hi ha col·locat un paviment de cautxú verge. També s’ha instal·lat un nou sistema de climatització amb recuperador entàlpic i un nou fals sostre dotat amb plafons led. La instal·lació elèctrica també s’ha fet nova tot adequant-se a la normativa vigent.

Tags: adequació, Ajuntament de Pals, equipaments, esport, gimnàs, pals, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
L’Oficina Jove del Baix Empordà es mostra amb el hashtag #lliuredeviolències per a la campanya de punts liles a la comarca del Baix Empordà
Notícia següent
La companyia britànica Gandini Juggling clourà la 29a Fira de Circ al Carrer de la Bisbal amb l’espectacle “Smashed”

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes