El Ple de la Bisbal aprova inicialment per unanimitat el projecte de construcció d’un nou dipòsit al puig Negre

La Bisbal d’Empordà.- Aquest dimarts el Ple Ordinari Municipal de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà va aprovar inicialment el projecte de les obres del sistema d’abastament en alta d’aigua potable per a la construcció d’un nou dipòsit al puig Negre.

Va aprovar-se per unanimitat amb els vots a favor de tots els grups polítics del consistori bisbalenc. A partir d’avui, i durant un període de 30 dies hàbils, arrenca el període d’exposició pública del projecte i qui vulgui consultar-lo pot fer-ho presencialment al consistori bisbalenc, sol·licitant cita prèvia al correu electrònic urbanisme@labisbal.cat o al telèfon 972 64 09 75.
A dia d’avui la Bisbal d’Empordà ja té un dipòsit per al subministrament d’aigua potable al puig Negre, situat al municipi veí Forallac. El dipòsit actual, a més de trobar-se en mal estat (amb problemes de filtracions i estructurals) té una capacitat de 1.500m³, insuficient per les necessitats futures de la Bisbal. És per això que el projecte d’obres per a la construcció del nou dipòsit contempla que sigui de 3.000m³. Així, quan el nou dipòsit entri en funcionament s’enderrocarà l’antic dipòsit i es renaturalitzarà l’àmbit on estava situat el vell.
Els treballs tenen un pressupost de 1.149.723,55 euros i compten amb subvencions de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) i del Pla únic d’obres i serveis de Catalunya (PUOSC). Es preveu que les obres tinguin una durada aproximada de cinc mesos.

Tags: abastament, Agència Catalana de l’Aigua (ACA), aigua potable, construcció, dipòsit municipal, La Bisbal d'Empordà, obres, ple, projecte, serveis, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Els preus s’apugen tres punts a Girona i l’IPC s’enfila fins al 10,4% assolint un nou màxim històric
Notícia següent
S’organitzen classes de castellà per a la integració de les persones ucraïneses refugiades a Palamós

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes