El programa “Persona infiltrada” de TV3 busca famílies de Sant Feliu que hi vulguin participar

Sant Feliu de Guíxols.- El programa de televisió “Persona infiltrada”, de la productora Veranda i que s’emet per TV3, busca famílies de Sant Feliu de Guíxols que hi vulguin participar.

L’exitós espai d’entreteniment està gravant nous programes i la productora està fent una crida a les famílies de la ciutat que tinguin ganes de participar-hi.
Per a qui no ho sàpiga, “Persona infiltrada” és un ‘reality’ en què un famós passa un dia sencer amb una família. Dins del nucli familiar, però, hi ha un impostor, una persona que realment no forma part de la família, i l’objectiu de la celebritat convidada és descobrir –a base de converses i també analitzant el domicili familiar– quin dels personatges presents és l’infiltrat. Si al final del programa el famós s’equivoca, la família s’endú 5.000€ de premi; si, per contra, la celebritat endevina l’impostor, els 5.000€ se’n van cap a una causa benèfica.
Fins a dia d’avui, alguns dels noms coneguts que han acceptat el repte han sigut la xef Carme Ruscalleda (en un programa que, de fet, ja es va rodar amb una família de Sant Feliu de Guíxols), el meteoròleg Tomàs Molina o els actors Roger Coma i Júlia Creus.
La productora Veranda busca famílies de com mínim quatre persones i que entenguin el català. Tots els membres, a més, han de tenir més de 12 anys d’edat. Si esteu interessats a participar al càsting, podeu dirigir-vos directament a la companyia audiovisual trucant o escrivint un WhatsApp al número de telèfon 682 11 08 24. Altrament, també podeu escriure un correu electrònic a l’adreça personainfiltrada@veranda.tv.

Tags: càsting, famílies, programa, Sant Feliu de Guíxols, societat, televisió, TV3

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
El passat cap de setmana es va disputar el torneig Golf de Pals International Cup
Notícia següent
Roses celebra la III Jornada de la Ciència

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes