El Terracotta Museu de La Bisbal participa en la iniciativa “Beu-te el museu”, que uneix cellers i museus

La Bisbal d’Empordà.- El Terracotta Museu participa en la iniciativa “Beu-te el museu”, la nova campanya promocional que el Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona impulsa des dels clubs de màrqueting de Cultura i Identitat i la Ruta del Vi DO Empordà per promocionar de manera combinada l’oferta museística i l’enoturisme de la destinació de la Costa Brava entre el públic de proximitat durant la tardor.

El fil conductor de la iniciativa posa de manifest la interrelació dels espais museístics amb el món i sector vitivinícola local i dóna com a resultat la creació d’una proposta turística inèdita, combinada i vivencial. A més del Terracotta Museu també participen en les activitats l’Ecomuseu Farinera, el Museu de l’Empordà, el Museu d’Art de Girona, el Museu de la Pesca, el Castell Gala – Salvador Dalí, el Museu d’Arqueologia de Catalunya d’Empúries, el Museu d’Arqueologia de Catalunya d’Ullastret, el Museu de la Mediterrània i l’Alfolí de la Sal. Per part del sector vitivinícola, hi participen els cellers de la DO Empordà Mas Vida, Empordàlia, Perelada, Vinyes d’Olivardots, Espelt Viticultors, Pere Guardiola, Mas Llunes, La Vinyeta, Mas Geli, Martín Faixó i Martí Fabra.
Dissabte 22 d’octubre a les 18 hores, el Terracotta Museu proposa “La fusió del vi i la terra”, una experiència que marida el vi de la DO Empordà amb la ceràmica de la Bisbal. La proposta inclou una visita al Terracotta Museu en clau de vi, una conferència sobre el conreu de la vinya en època romana i un tast de vins de La Vinyeta.
Del cicle d’onze propostes que combinen l’enoturisme i la cultura, una de les activitats programades ha exhaurit les entrades –Espelt Viticultors al Castell de Gala -Dalí–, mentre que tres activitats més – Vinyes d’Olivardots al Museu de la Pesca, Mas Llunes al Museu d’Arqueologia de Catalunya (MAC) d’Empúries i La Vinyeta al Terracotta Museu de la Bisbal d’Empordà – estan oferint les últimes entrades.
Les activitats tenen un aforament limitat per tal que el visitant pugui gaudir d’una experiència original i de qualitat. Cada activitat programada té un preu fix unitari de 20 euros. Les entrades es poden adquirir a través de la plataforma costabrava.koobin.com.

Tags: cellers, Comarques gironines, cultura, DO Empordà, enoturisme, iniciativa, La Bisbal d'Empordà, maridatge, museus, patronat de turisme, Terracotta Museu, Vins DO Empordà
Notícia anterior
Tardor a Pals amb gust de vi i arròs
Notícia següent
L’Ajuntament millora la impermeabilització de la coberta del Cinema Montgrí

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes