Empordanet a Escena fa parada a la Concòrdia de Sant Sadurní de l’Heura amb “Muuuun” de La Curiosa

Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura.- El circuit d’arts escèniques Empordanet a Escena torna a Sant Sadurní de l’Heura aquest cap de setmana. Serà aquest diumenge 17 de març, a partir de les 18 hores, a la sala de la Concòrdia per oferir una funció de “Muuuun” de La Curiosa.

La proposta teatral és un viatge que neix des de l’abstracció i que, a poc a poc, ens descobreix un nou planeta on es parla un llenguatge diferent. És un espectacle que sorgeix del joc, de l’exploració i de la cerca sense paraules d’un llenguatge comú. L’expressió plàstica i la musical interaccionen en un espai íntim i proper. El moviment d’una inspira els sons, la musicalitat de l’altra ens omple de colors i formes.
La Curiosa va néixer l’any 2019 amb la ferma creença que les disciplines artístiques haurien de conviure en un mateix espai per enriquir-se mútuament. La companyia busca respostes a les preguntes que es fan cada dia les seves curioses creadores: l’Alba Marina i la Claudia.

El circuit d’arts escèniques Empordanet a Escena
Empordanet Escena és un circuit d’arts escèniques que ofereix una programació variada per a tota la família i que enguany fa parada a la Pera per primer cop. Neix el 2018 amb la voluntat de generar moviment cultural als municipis amb pocs habitants, unint els esforços dels diferents ajuntaments participants amb una programació conjunta, engrescadora i d’una qualitat indiscutible. Mitjançant les arts escèniques, busca la col·laboració entre municipis per afavorir el desenvolupament local i social amb la circulació de persones.

Tags: activitats culturals, activitats infantils, arts escèniques, cicle, cultura, famílies, Sant Sadurní de l'Heura, societat, teatre
Notícia anterior
Concert de la Coral Cypsella de Sant Feliu de Guíxols per commemorar el seu 40è aniversari
Notícia següent
“Descobrint Mercè Rodoreda” a Santa Cristina

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes