En marxa el servei d’atenció a les persones en situació de vulnerabilitat energètica a la Bisbal d’Empordà

La Bisbal d’Empordà

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà ha tornat a posar a disposició de la ciutadania el Servei d’atenció a les persones en situació de vulnerabilitat energètica.

Des d’aquesta setmana ja poden fer ús d’aquest servei totes aquelles persones residents al municipi amb dificultats o dubtes referents als diversos subministraments domèstics: aigua, llum i gas.
Aquest servei municipal s’ofereix a l’Ajuntament Vell i té com a objectiu fer acompanyament als usuaris en les possibles millores existents per reduir el consum energètic i resoldre aquelles problemàtiques o dubtes que es derivin del seu consum, així com la tramitació del bo social elèctric. El servei romandrà operatiu fins l’octubre i s’hi pot contactar per sol·licitar cita prèvia a través del  telèfon 695 89 27 44 o per correu electrònic agent.energetic@labisbal.cat, alhora que també es pot sol·licitar cita presencialment a l’Ajuntament Vell, al número 17 del carrer de les Mesures.
El Servei d’atenció a la vulnerabilitat energètica està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social: Projecte Treball als Barris 2023.

Tags: aigua, atenció ciutadana, electricitat, energia, gas, La Bisbal d'Empordà, serveis, societat, vulnerabilitat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
El festival Xalaro d’espectacles familiars de Platja d’Aro celebra 10 anys amb un programa amb 16 espectacles gratuïts el 25 i 26 de maig
Notícia següent
L’Oficina de Turisme de l’Estartit supera l’auditoria que l’acredita com a membre de la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS)

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes