Es programa el taller “Aprenent a gestionar les nostres emocions”

La Bisbal d’Empordà.- El SIAD de l’ajuntament de la Bisbal d’Empordà, amb la col·laboració del SIAD Consell Comarcal i de l’Institut Català de les Dones i el finançament del Pacte d’Estat contra la Violència, ha programat el taller “Aprenent a gestionar les nostres emocions”.

Una gestió emocional adequada ens dona força, autoconfiança i, en definitiva, una sana autoestima. Aprendre a gestionar les nostres emocions incideix molt positivament en el nostre benestar i en la nostra salut.
Sovint, des que som infants, ens eduquen per reprimir les nostres emocions, quan aquestes són per a ser sentides i expressades.
La gestió emocional és entendre les nostres emocions com a eines que poden estar al nostre servei. Si entenem com sentim les emocions, on les sentim i quin és el seu origen, podrem gestionar-les d’una forma constructiva i positiva per a nosaltres.
En aquest taller aprendràs a identificar les teves emocions sense deixar-t’hi arrossegar, donant-li un espai a cada emoció sense rebutjar-les ni catalogar-les.
El taller es realitzarà en quatre sessions, es pot triar fer-lo en horari de matí o en la franja de vespre, i es farà en línia.
La participació és gratuïta, però cal fer-ne inscripció prèvia abans del 27 d’abril a les dependències del SIAD comarcal (pl. Joan Carreras i Dagas, 4-5, bxs., tel. 972 64 23 10, siad@baixemporda.cat).

Tags: Consell Comarcal, dones, La Bisbal d'Empordà, salut emocional, serveis, SIAD, societat, tallers, violència de gènere

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
L’Rt baixa a 0,87 i el risc de rebrot puja a 213 (+8), amb 66 ingressats menys (1.629) i 3 crítics més (498)
Notícia següent
Palafrugell entrega la Medalla d’Honor de la Vila a tota la gent que ha lluitat contra la Covid-19

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes