Etiquetes identificatives per a les bosses de bolquers i residus higiènics a Palafrugell

Palafrugell.- A partir d’ara les bosses de bolquers, compreses o excrements d’animals domèstics, que es poden dipositar qualsevol dels dies de recollida porta a porta, hauran d’anar etiquetades.

L’àrea de Qualitat Urbana de l’Ajuntament ha implantat aquesta nova mesura per evitar malentesos en la recollida i que algunes bosses no es recollissin pensant que eren residus mal separats o que no tocaven aquell dia.
La recollida de resta es fa els dimarts, però aquelles persones que han de llençar residus com bolquers, compreses o excrements d’animals domèstics, i no puguin esperar als dimarts, ho poden fer cada dia, en bosses a part, excepte dijous i dissabte que no hi ha cap tipus de recollida. A partir d’ara aquestes bosses extra fora del dia de recollida de resta (dimarts) hauran d’anar identificades amb una etiqueta o paper enganxat que digui “Bolquers”. Cal recordar que tota la resta de fraccions s’han de treure en una bossa dins el cubell corresponent.
Les etiquetes es poden fer a casa o es poden recollir a l’àrea de Qualitat Urbana (avda. Josep Pla, 9), de dilluns a divendres, en horari de 9 a 13 hores.
Es pot trobar tota la informació sobre la recollida porta a porta i una plantilla per les etiquetes clicant en aquest enllaç.

 

Tags: Ajuntament de Palafrugell, etiquetatge, medi ambient, Palafrugell, porta a porta, reciclatge, retirada de residus, servei de recollida d'escombraries, serveis, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
L’Associació d’art i patrimoni Clau de Volta organitza el cicle d’activitats “La Guerra Civil a Palamós: Història i Memòria”
Notícia següent
A presó un home detingut per atacar un nen quan anava a l’escola a l’Escala i intentar agredir-lo sexualment

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes