Figueres realitza tasques de manteniment de la teulada del Teatre Municipal El Jardí per millorar-ne la seguretat i l’estat de l’equipament

Figueres.- L’Ajuntament de Figueres està realitzant tasques de manteniment aquests dies de la teulada del Teatre Municipal El Jardí per tal de millorar-ne la seguretat i l’estat de l’equipament.

Els treballs consisteixen en la millora de les figures de la part superior de la coberta, la reparació d’una esquerda i el sanejament de les dues boles grans.
Amb un braç telescòpic de 26 metres, s’han tret les 16 figures de la part superior de la coberta del Teatre Municipal el Jardí per fer-les de nou ja que amb el temps s’havien malmès i s’havia originat alguna esquerda que amb el pas del temps podria ser perillosa.
També s’han sanejat les dues boles grans amb aigua a pressió, reajuntant de nou el morter entre el trencadís de rajoles. També s’ha reajuntat de la part inferior entre la bola i la terrassa i es fa un acabat amb una impermeabilizació a tota la superfície de la bola. Amb aquesta intervenció s’eviten les filtracions d’aigua i elements que acaben afectant el sostre del Teatre.
Per últim, també es fa una neteja amb aigua a pressió de la terrassa lateral i la terrassa principal de la teulada i es posa massilla i capes de pintura per evitar també les filtracions d’aigua i elements per la part de la terrassa.

Tags: Ajuntament de Figueres, Alt Empordà, equipaments, Figueres, Manteniment, obres, serveis, societat, teatre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Nova retolació al Museu d’Història Medieval de la Cúria-Presó i al Convent de Santa Clara de Castelló d’Empúries, amb dissenys de l’artista Pilar Farrés
Notícia següent
“Renaixença Persa”: commemoració dels 65 anys dels Gegants Perses de la Bisbal

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes