Finalitza la millora de la mobilitat al cementiri de Torroella de Montgrí

Torroella de Montgrí

Aquesta setmana han finalitzat les obres de millora dels vials interiors del cementiri municipal, on tota la graveta del paviment ha estat substituïda per sauló compactat, amb l’objectiu de millorar-ne l’accessibilitat, especialment a les persones amb mobilitat reduïda.

Els treballs han anat a càrrec de la Brigada Municipal, amb la col·laboració de Mémora, concessionària del servei funerari municipal a Torroella de Montgrí.
Aquest any s’han fet també obres de sanejament de la façana del cementiri, amb treballs de repicat i pintura de tota la façana de l’equipament públic. També s’han fet actuacions per reparar un mur que separava la zona dels nínxols nous i que estava malmès.
La regidora responsable del cementiri municipal, Anna Ma Bonada s’ha mostrat molt satisfeta per aquestes obres de millora al cementiri i ha declarat: “El cementiri és un equipament que el visiten moltes persones d’edat avançada i amb dificultats per caminar i pensant amb totes elles hem fet aquestes obres per millorar-ne l’accessibilitat”.

Tags: accessibilitat, Ajuntament de Torroella de Montgrí, cementiri, equipaments, millores, serveis, societat, Torroella de Montgrí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
El govern francès anuncia la reobertura del coll de Banyuls i tres passos fronterers més
Notícia següent
L’Àrea de Promoció Econòmica i la taula FP Baix Empordà es reuneixen per valorar el II Saló dels Oficis i les Professions

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes