Finalitzades les tasques de neteja, manteniment i conservació de les lleres a Santa Cristina

Santa Cristina d’Aro.- Aquesta setmana han finalitzat les feines de neteja, manteniment i conservació de les lleres dels principals recs i rieres de Santa Cristina d’Aro.

L’actuació ha consistit en una desbrossada i trituració de tota aquella vegetació que pot obstruir el pas de l’aigua en determinats punts de la llera, com ara canyes i bardisses.
Durant les neteges, s’han mantingut aquelles espècies autòctones que representen una millora de l’hàbitat fluvial i no perjudiquen el pas de l’aigua. També s’ha dut a terme una retirada de sediment d’aquells trams canalitzats i obstruïts que podien suposar un major risc d’inundació en cas de fortes pluges.
Al llarg de l’any es continuaran fent actuacions de conservació de les lleres públiques, com ara més desbrossades generals així com desbrossades reiterades de zones amb canyes, per tal d’aconseguir el desgast de la planta i el seu retrocés.
Totes aquestes actuacions estan subvencionades al 80% per l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA).

Tags: aigua, Ajuntament de Santa Cristina d'Aro, manteniment i conservació, medi ambient, neteja, rec, rieres, serveis, societat, vegetació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
L’Escola Quermany de Pals recollirà el Premi Escoles Verdes al treball en xarxa en el marc de l’11è Fòrum permanent de la CETS Montgrí
Notícia següent
Ester Moya, protagonista a la sala BacanArt de Begur

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes