Finalitzen les obres de millora del clavegueram del carrer Joan Maragall de Torroella de Montgrí

Torroella de Montgrí.- Dimecres van finalitzar les obres de millora del sistema de drenatge de la xarxa d’aigües pluvials del carrer Joan Maragall.

Es van iniciar a mitjans de gener i, tot i tenir una previsió d’execució de dos mesos, els treballs s’han accelerat amb la dotació de més recursos tècnics i humans, per tal de minimitzar l’afectació als veïns i veïnes i a la mobilitat d’aquell sector.
En el carrer Joan Maragall, entre l’encreuament dels carrers Bellavista i del Portal de Santa Caterina es produïen, freqüentment, episodis d’embossament del col·lector de sanejament a causa de fractures en el col·lector. Això ocasionava l’emissió d’olors desagradables, operacions de manteniment costoses i comportava un risc per manca de salubritat.
Segons una inspecció realitzada a través de càmera, aquest tram, d’uns 240 metres, es trobava en molt mal estat, motiu pel qual el drenatge de les aigües residuals no evacuen correctament, provocant episodis de filtracions en el subsòl en el conjunt de la xarxa de sanejament del vial. Per aquesta raó, l’Ajuntament va considerar necessari substituir-lo.
Les obres han tingut un cost aproximat de 35.000 euros i han rebut finançament a través del Pla Únic d’Obres i Serveis (PUOSC) 2020-2024 de la Generalitat de Catalunya.
El regidor d’Urbansime, Jordi Oliver, declara: “Ara comencem a executar les actuacions del PUOSC que vàrem plantejar-nos a l’inici d’aquesta legislatura i que s’ha de finalitzar el 2024. Estem convençuts que, tant aquest projecte, com la resta que conformen el pla repercutiran molt positivament a la ciutadania”.

Tags: Ajuntament de Torroella de Montgrí, carrer, clavagueram, millores, obres, serveis, societat, Torroella de Montgrí
Notícia anterior
Els alumnes de l’Escola Olivar Vell recuperen prop de 20 quilos de residus a l’entorn natural de Begur
Notícia següent
Palamós destina més de 200.000 € en la realització de projectes de formació per l’ocupació i inserció sociolaboral al municipi

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes