Formació gratuïta sobre “Quadres elèctrics i electricitat bàsica” dirigida al jovent en atur de la Bisbal d’Empordà i rodalies

La Bisbal d’Empordà

El proper dimarts 21 de maig s’inicia la formació ocupacional gratuïta “Quadres Elèctrics i Electricitat Bàsica”, organitzada per les Cambres de Comerç de Palamós i Girona i l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, amb la col·laboració  l’empresa Angel Mir.

El curs, que també compte amb el finançament del Fons Social Europeu, va dirigit a joves d’entre 18 i 29 anys que no estiguin treballant. S’impartirà a les instal·lacions de l’empresa Angel Mir i tots els que superin la formació amb èxit accediran a la seva borsa de treball.
Durant el curs es dotarà als participants dels coneixements i habilitats bàsiques per poder enfocar el seu futur professional i/o acadèmic en aquest ofici amb múltiples sortides laborals. Per tal que l’alumnat estigui més ubicat en un entorn laboral, s’utilitzarà una metodologia molt pràctica, fent-se la majoria de sessions a les pròpies instal·lacions de l’empresa Àngel Mir. La formació s’impartirà de dilluns a divendres, del 21 de maig al 21 de juny, en horari de 9 a 14 hores. Per més informació i inscripcions, es pot contactar amb la Cambra de Comerç de Palamós a través del telèfon 602254353 (whatsapp) o del 972314077.
Amb aquest curs que fem fruit del conveni signats amb les cambres de comerç de Girona i Palamós, volem incidir en l’ocupabilitat de diversos sectors de la població amb problemes per l’accés al món laboral, en aquest cas amb menors de 29 anys,  però sobretot ho fem des de l’òptica de la col·laboració publicoprivada, incidint en formacions que demanen les empreses del territori”, ha explicat l’alcalde i regidor d’Ocupació de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, Òscar Aparicio. “Agraïm la col·laboració de l’empresa Angel Mir que ens presta les seves instal·lacions i amb els qui hem acordat la finalitat del curs, i la creació d’una borsa de treball”, ha afegit l’alcalde. D’altra banda, Aparicio ha anunciat que el mes de setembre hi haurà un altre curs de formació ocupacional amb una altre empresa del sector d’energies renovables.

Tags: borsa, cambra de comerç, curs, electricitat, formació, La Bisbal d'Empordà, ocupació, serveis, societat
Notícia anterior
El Festival de Jazz de Figueres torna després d’una aturada de dos anys
Notícia següent
L’1 de juny es posa en funcionament la zona blava i vermella de Pals

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes