L’1 de juny es posa en funcionament la zona blava i vermella de Pals

Pals

El proper dia 1 de juny, es posa en funcionament de nou la zona blava i vermella de Pals que tindrà vigència fins el 15 de setembre.

L’ajuntament de Pals, ofereix 3 tipus d’abonament per la zona blava 2024:
Segones residències: estar al corrent de pagament del rebut de l’IBI.
Treballadors: cal disposar de contracte de treball d’una empresa amb seu a Pals.
Visitants i turistes: abonaments de 7, 15 i 30 dies per facilitar als usuaris l’ús de la zona blava.
Per qualsevol informació sobre el diferents tipus d’abonament de la zona blava, cal adreçar-se, presencialment o per telèfon (972 667777), a les dependències de la Policia Local de Pals (plaça Catalunya, s/n), a partir del dia 20 de maig, en el següent horari d’atenció al públic: de dilluns a divendres de 14 a 21 hores i dissabte de 9 a 14 hores.

Restriccions d’estacionament en determinades zones del nucli antic
A partir del 29 de juny a l’1 de setembre de 2024, els dos mesos amb més afluència de visitants al recinte gòtic, la vila de Pals tornarà a restringir l’estacionament a diferents zones del nucli històric. D’aquesta manera es vol donar preferència als vianants i preservar i conservar a nivell històric, artístic i cultural el nucli antic de Pals.
Aquesta mesura estableix la prohibició d’estacionament en els llocs següents: Plaça Major, Les dues places del carrer de les Placetes, Les dues places de l’Església (amb excepció de persones amb mobilitat reduïda), i plaça del carrer Hospital.

Tags: Ajuntament de Pals, aparcament, estiu, mobilitat, pals, restricció de circulació, serveis, societat, temporada turística, zona blava
Notícia anterior
Formació gratuïta sobre “Quadres elèctrics i electricitat bàsica” dirigida al jovent en atur de la Bisbal d’Empordà i rodalies
Notícia següent
6a edició de la fira del vi “Rock & Wine” de Platja d’Aro

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes