Gestionant la vida. Grup de suport a persones grans

Baix Empordà.- Els grups són un espai de relació, acompanyament i suport emocional que possibilita l’expressió de sentiments, emocions i preocupacions associades als canvis que es donen a les nostres vides en fer-nos grans.

El Servei d’Atenció psicològica a persones grans del Consell Comarcal del Baix Empordà ha organitzat Gestionant la vida, grup de suport a persones grans.
Aquesta primavera es faran dos grups: un a la Bisbal d’Empordà, en col·laboració amb l’ABS. Es començarà el 26 d’abril i es faran 8 sessions  setmanals els divendres de 9.30 a 11 hores, a les dependències de l’Ajuntament Vell (c. de les Mesures, 17). Per inscriure-s’hi cal fer-ho a Serveis Socials (tel. 972 64 29 05) o a través de l’infermer/a o metge/metgessa de referència.
L’altre es farà a Sant Antoni, a les dependències de la Casa de Cultura (plaça de la Llibertat, 15) i començarà el 8 de maig i es faran 7 sessions setmanals el dimecres de 10.30 a 12 hores. Per inscriure-s’hi cal fer-ho a Serveis Socials de Calonge (c. de Sant Joan, 1), tel.: 972 65 18 59.
Els grups són un espai de relació, acompanyament i suport emocional que possibilita l’expressió de sentiments, emocions i preocupacions associades als canvis que es donen a les nostres vides en fer-nos grans. Un espai on es treballaran estratègies perquè la persona gran aprengui a tenir cura de si mateixa i alhora es deixi cuidar. Un espai on tenir temps per respirar, reflexionar i participar de forma activa. Un espai on a través de diferents dinàmiques i exercicis s’aprendrà a acceptar situacions i gestionar dificultats, a expressar el que se sent de forma adequada i a reconèixer les fortaleses pròpies.

Tags: Consell Comarcal, gent gran, grup, La Bisbal d'Empordà, Salut, Sant Antoni de Calonge, serveis, societat, SSIBE, suport

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
L’Audiència condemna a 7 anys i mig de presó el veí de Sant Antoni de Calonge que va calar foc a casa amb els pares dins
Notícia següent
Retecork celebra les seves reunions en el marc de la Fira Internacional del Suro a San Vicente de Alcántara

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes