Retecork celebra les seves reunions en el marc de la Fira Internacional del Suro a San Vicente de Alcántara

San Vicente de Alcántara.- El municipi de San Vicente de Alcántara ha celebrat la V edició de FICOR, Fira Internacional del Suro, els dies 17, 18 i 19 d’abril. La Xarxa Europea de Territoris Surers – RETECORK celebra en aquest marc la seva Comissió Executiva i Assemblea General.

Els seus membres (representants d’administracions locals, supramunicipals i entitats vinculades al sector surer) van debatre sobre la situació actual del sector i van dibuixar un escenari futur amb reptes i projectes innovadors.
La organització d’una jornada de centres tecnològics i d’investigació, l’edició del llibre Territoris Surers i la valorització turística dels seus municipis són alguns dels objectius a curt termini.
L’Ajuntament de Palafrugell ostenta la Vicepresidència de la Comissió Executiva de la Xarxa i com a representant hi va assistir el regidor Guillem Genover. La seu d’aquesta entitat surera a nivell europeu, amb prop de 40 socis d’Espanya, Portugal, Itàlia i França, es troba al Centre Cultural Bassa Rocas, al nucli de Llofriu.

Tags: activitats econòmiques, comerç, Espanya, fira, promoció econòmica, societat, suro
Notícia anterior
Gestionant la vida. Grup de suport a persones grans
Notícia següent
Resultats de les enquestes a professionals i persones usuàries sobre el nou Hospital de Palamós

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes