Glòria Muñoz, Quim Domene, Assumpció Mateu i Pep Camps exposaran al Castell de Calonge aquest estiu

Calonge i Sant Antoni.- Aquest estiu, el castell de Calonge serà escenari de les exposicions de quatre artistes reconeguts internacionalment, els quals exposaran algunes de les seves obres.

La primera exposició, que es podrà visitar del dissabte 25 de juny fins el diumenge 31 de juliol, serà la dels artistes Glòria Muñoz i Quim Domene. L’obra de Glòria Muñoz està basada en plasmar en les seves pintures espais interiors, espais sacres, camins astrals, paisatges i papers. Ha exposat a llocs com Nova York, Londres o San Francisco. Per l’altra banda, Quim Domene, treballa altres disciplines a més de la pintura, com la fotografia, la reprografia, les instal·lacions i l’escultura. A nivell individual ha exposat en diferents ciutats del País i també a varis països d’Europa i de fora com per exemple al Japó o als Estats Units.
Des del dissabte 6 d’agost fins el diumenge 4 de setembre, es podrà visitar la segona exposició, a càrrec dels artistes Assumpció Mateu i Pep Camps. Per una banda, l’obra d’Assumpció Mateu, també inclou escultura, gravat, poemes visuals i llibres d’artista. Ha exposat i disposa de col·leccions tant a Espanya com arreu del món, entre d’altres a Itàlia, Holanda, França, Estats Units o a la Xina. En referència a Pep Camps, l’artista treballa diverses tècniques com la pintura, el dibuix, l’escultura i la ceràmica. A més d’exposar a diferents llocs d’Espanya, també ho ha fet internacionalment, a Bangkok (Tailàndia), Zuric (Suïssa), i a diverses ciutats de França i Itàlia.

Tags: art contemporani, Calonge i Sant Antoni, cultura, dibuix, escultura, estiu, exposicions, pintura, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Èxit rotund del 70 Rally Motul Costa Brava
Notícia següent
Una quarantena d’empreses del Baix Empordà generen 1,8 MEUR de facturació a través del networking

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes