Una quarantena d’empreses del Baix Empordà generen 1,8 MEUR de facturació a través del networking

La Bisbal d’Empordà.- Una quarantena d’empreses del Baix Empordà han aconseguit generar 1,8 milions d’euros (MEUR) a través del networking. Es tracta d’empresaris que entre ells es passen contactes i que es reuneixen per tal de generar línies de negocis.

Són empreses de diferents sectors que es recomanen entre elles i d’aquesta manera creen sinergies entre elles. La membre i portaveu d’Empatia –nom que ha adoptat la iniciativa–, Andrea González, explica que aplicant aquest mètode, aconsegueixen visibilitat i guanyen “la credibilitat i reputació que reverteix en creixement dels nostres negocis“. En aquest sentit, González remarca que l’increment de facturació pot arribar al 50% en alguns casos.
Al BNI Empatia del Baix Empordà actualment hi ha vinculades 48 empreses. Entre elles es recomanen als clients quan un té una necessitat determinada. Això és gràcies a que a dins de l’entitat hi ha empreses de tot tipus, des de constructors, passant per industrials, fins a quiropràctics o escoles de reforç extraescolars. La membre de l’entitat, Andrea González, explica que “estan molt contents” i assenyala que també els ha servit per “superar la pandèmia“.
Et sents més acompanyat i saps que les possibilitats de fer negoci es multipliquen, perquè hi ha un teixit empresarial que te té en compte“, explica González. El grup està basat “per relació de confiança” i només hi ha una empresa per activitat. Setmanalment es troben i expliquen les referències que s’han pogut passar i els negocis que s’han tancat.
Tens una xarxa de professionals al teu voltant i, per tant, una quantitat de clients potencials molt gran. Els qui entren nous els preocupa poder recomanar, però al final surt sol“, conclou Fernández.

Tags: activitats econòmiques, Baix Empordà, comerç, empreses, La Bisbal d'Empordà, negoci, networking, sinèrgies, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Glòria Muñoz, Quim Domene, Assumpció Mateu i Pep Camps exposaran al Castell de Calonge aquest estiu
Notícia següent
Salut declara 17 ingressats més (979) i 3 crítics menys (108), amb 629 nous casos i 2 morts

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes