Golf de Pals incorpora un tee line i renova la senyalització del camp

Pals.- Golf de Pals, el golf més antic de la Costa Brava, ha incorporat un tee line en el camp de pràctiques i ha renovat les marques fixes dels 18 forats, així com tota la senyalització del camp.

Aquestes millores ajuden a adaptar-se a la digitalització actual i a millorar l’experiència del jugador del golf a les instal·lacions.
A principis d’estiu les instal·lacions de pràctiques del camp han experimentat una notable millora en incorporar el tee line en el driving range gràcies a Armon Cesped, un element que permet substituir les clàssiques estores per una franja de gespa artificial d’alta resistència que millora les sensacions del jugador a l’hora de practicar els cops. El tee line a part de millorar la pràctica de joc al jugador, permet una continuïtat a tota la superfície del driving range, aprofitant més l’espai, menys desgast i molt més confort. La continuïtat a la superfície també ajuda a crear un espai més atractiu i estètic.
L’estiu del 2021 ja es va incorporar un sistema de pagament contactless a la màquina de boles per fer més eficient la compra de boles directament al camp de pràctiques, sense necessitat de passar per recepció a comprar els tokens, i actualment aquest sistema s’ha implementat amb la màquina de vending per substituir les monedes.
D’altra banda, i no menys rellevant, Golf de Pals amb la col·laboració de Diseyma Golf, i aprofitant la nova imatge corporativa que va comunicar a principis d’abril, ha renovat les marques fixes tradicionals de fusta per discos que s’insereixen al tee de sortida arran d’herba, i al mateix temps la senyalització de tot el camp. El jugador disposa en aquests discos d’un codi QR que escanejant amb el dispositiu mòbil els hi dóna accés al plànol de cada forat.
Aquest nou sistema permet a l’equip de greenkeeping realitzar el manteniment de forma més eficient i s’aconsegueix una imatge més neta del camp en eliminar elements als tees. Aquestes inversions i millores, no seran les úniques que es portaran a terme aquest any, ja que en breu es disposaran de buggies amb GPS que incrementaran la millorade l’experiència del jugador al camp de golf.

Tags: esport, golf, Golf de Pals, millores, pals, renovació, senyalització, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
S’inaugura el curs escolar al Baix Empordà sense incidències remarcables
Notícia següent
Junts per Santa Cristina manté el “compromís” amb l’equip de Govern i qualifica “d’afer intern” la destitució de Xifra

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes