Golf de Pals renova la seva identitat corporativa

Pals.- Golf de Pals, el golf més antic de la Costa Brava i amb més de 50 anys d’història, ha decidit renovar la seva identitat de marca buscant la simplicitat i atorgant protagonisme al símbol més emblemàtic i representatiu del golf, els mediterranis que es troben en tot el camp de golf.

Golf de Pals es va construir enmig de la finca Arenals de Mar, sobre unes dunes cobertes per una immensa pineda plantada fa setanta anys. Després de dos anys sota el projecte i la direcció del dissenyador britànic Fred Hawetree, els primers 9 forats reglamentaris es van obrir a l’estiu del 1966. Al 1970 es van inaugurar oficialment els 18 forats reglamentaris amb la  celebració del Campionat Internacional Amateur d’Espanya, només dos anys després el Golf de Pals va acollir l’Open d’Espanya, la primera prova del Circuit Professional de la PGA a Europa que celebra aquest anys els 50 anys d’història.
Durant els més de 50 anys d’història, el Golf de Pals ha acollit importants proves professionals i amateurs sota l’atenta mirada dels seu pins centenaris, i és per aquest motiu que s’ha decidit que siguin aquests centenaris pins mediterranis el símbol de la identitat del Golf de Pals. Per aquesta raó es deixa de banda el superflu i es dona valor el que és essencial.

Tags: esport, Golf de Pals, imatge corporativa, pals, renovació, societat, territori

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Els ports de Palamós, Roses i la Ràpita, i les seves destinacions turístiques participen en la fira de creuers Seatrade
Notícia següent
VI Seminari de Ceràmica Negra a Sant Feliu de Guíxols

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes