Gran festa de la diversitat familiar a Santa Cristina d’Aro

Santa Cristina d’Aro.- El projecte sobre Diversitat Familiar “A Santa Cristina d’Aro aprenem de les diversitats” s’ha estat desenvolupant durant tot el curs escolar 2021-22 a partir de la creació d’una comissió municipal en què s’hi han implicat tots els agents educatius del territori (Escola Pedralta, IES Ridaura, Biblioteca, Àrea de Joventut, Àrea d’Igualtat, Espais Familiars, AFA Escola Pedralta, agents de proximitat de la Policia Local, etc.).

En aquest marc, des del Punt d’Igualtat s’ha organitzat una gran festa per celebrar el Dia Internacional de les Famílies, programada pel dissabte 14 de maig.
Una jornada que estarà centrada en la reflexió i sensibilització envers els molts models de família que existeixen i la riquesa de tot aquest conjunt. En aquesta jornada, a part de tots els agents que formen part de la Comissió, també es comptarà amb la col·laboració de dues entitats del territori que treballen per la igualtat: L’Associació LGTBI del Baix Empordà Emporderats i l’Associació de Dones per la Igualtat Ermessenda de Santa Cristina d’Aro.

Tags: cultura, diversitat, diversitat de gènere, dones, escoles, famílies, festa, igualtat de gènere, LGTBI, policia local, punt d'Igualtat, Santa Cristina d'Aro, sensibilització, societat
Notícia anterior
Al maig arriba a Sant Feliu la proposta teatral del Festival Píndoles, que incorpora una proposta d’alumnes de Batxillerat Escènic de l’IES Sant Elm
Notícia següent
“Els primers anys del franquisme: repressió, exili i resistència” a Torroella de Montgrí

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes