Gran interès en la jornada de portes obertes del Campus de l’Experiència de Calonge i Sant Antoni

Calonge i Sant Antoni

Unes seixanta persones van assistir a la jornada de portes obertes del Campus de l’Experiència de Calonge i Sant Antoni celebrada aquest dimecres 22 de maig al migdia al castell de Calonge.

El Campus de l’Experiència és un programa universitari dirigit a la població sènior de les comarques de Girona i té lloc al castell de Calonge. De la mà de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC Barcelona), Calonge i Sant Antoni ha viscut la seva primera edició durant el curs 2023-24. En aquesta ocasió es donava a conèixer la segona edició del programa formatiu al municipi.
La jornada va comptar amb una presentació del Campus de l’Experiència per part del seu director, el doctor Jordi Miralbell, seguida d’una taula rodona a càrrec d’alumnes del primer curs a Calonge i Sant Antoni que van compartir les seves experiències, i d’una conferència del doctor Salvador Vidal, coordinador pedagògic del campus. A la tarda, qui ho desitjava, es podia quedar a presenciar una de les classes que s’imparteixen.
El Campus de l’Experiència es tracta d’un programa de formació pioner que permet obtenir un títol que s’emmarca en el projecte Campus de l’Experiència de UIC Barcelona, que fomenta l’interès per nous àmbits del saber i capacita els participants per assumir la responsabilitat de noves tasques, mitjançant l’aprenentatge continu i el treball de recerca en grup. En definitiva, mantenir-se actiu i millorar la qualitat de vida. L’objectiu principal és la realització personal de les persones grans i la seva adaptació a l’entorn, que és constantment canviant. El Campus de l’Experiència té una durada de tres cursos, i no es requereix cap títol previ per cursar-lo. Les assignatures pertanyen als àmbits de la història, l’art, la filosofia, la literatura, la ciència, la tecnologia, el dret, l’economia, la sociologia, i la psicologia i ciències de la salut. Disposa també de seus a Barcelona, el Penedès i Andorra.
A Calonge i Sant Antoni el primer curs va començar l’octubre del 2023 i finalitzarà el pròxim 12 de juny. Enguany hi han participat 67 alumnes.
Per a més informació i preinscripcions els interessats es poden dirigir a la pàgina web https://www.uic.es/ca/campus-de-lexperiencia/seccio-calonge-i-sant-antoni o per correu electrònic a activa@calonge.cat.

Tags: Calonge i Sant Antoni, campus, cultura, cursos, formació, portes obertes, societat, UIC, universitats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
La formació sobre quadres elèctrics i electricitat bàsica arrenca a La Bisbal amb una dotzena de joves participants
Notícia següent
1era Jornada de dansa per la salut i el gaudi de la dona adulta al Centre Fraternal

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes