La formació sobre quadres elèctrics i electricitat bàsica arrenca a La Bisbal amb una dotzena de joves participants

La Bisbal d’Empordà

Dimarts 21 de maig, va arrencar a les instal·lacions de l’empresa Àngel Mir la formació ocupacional “Quadres Elèctrics i Electricitat Bàsica”, organitzada per les Cambres de Comerç de Palamós i Girona i l’Ajuntament de la Bisbal i amb la col·laboració de l’empresa Angel Mir, i finançat per fons socials europeus.

La formació, dirigida a joves d’entre 18 i 29 anys, instruirà a 12 joves que s’hi han interessat (i que no treballen ni estudien), els quals obtindran coneixements i habilitats bàsiques per poder enfocar el seu futur professional en aquest ofici amb múltiples sortides laborals. L’aprenentatge serà molt pràctic i es desenvoluparà a les mateixes instal·lacions de l’empresa Àngel Mir, i per tant, tots els cursants que la superin amb èxit, accediran a la borsa de treball de l’empresa.
L’inici del curs ha comptat amb la presència de l’alcalde de la Bisbal, Òscar Aparicio; el president de la Cambra de Comerç de Palamós, Pol Fages; i el propietari de l’empresa familiar, Àngel Mir, entre d’altres directius. L’alcalde Òscar Aparicio ha destacat que “aquesta formació és una resposta directa a les necessitats del mercat i una oportunitat per als nostres joves d’adquirir habilitats que els seran de gran utilitat en la seva carrera professional”.
La col·laboració entre les Cambres de Comerç, l’Ajuntament i l’empresa Àngel Mir és un exemple excel·lent del que podem aconseguir quan treballem junts per un objectiu comú”, ha afegit l’alcalde. Finalment, Aparicio també ha volgut fer un agraïment a les parts a totes les parts implicades “per la seva dedicació i compromís en aquest projecte, alhora que ofereix a les empreses de la Bisbal i subcomarca la possibilitat d’establir línies de col·laboració directa”. L’Ajuntament d’Empordà va formalitzar a finals d’any 2023 un conveni amb les Cambres de Comerç de Girona i Palamós amb l’objectiu de generar oferta formativa en funció de les necessitats de les empreses del territori.

Tags: cambra de comerç, col·laboració, curs, fons europeus, formació, La Bisbal d'Empordà, ocupació, sector públic i privat, serveis, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Creu Roja Girona atén prop de 4.000 persones més que fa quatre anys en situació de en vulnerabilitat extrema
Notícia següent
Gran interès en la jornada de portes obertes del Campus de l’Experiència de Calonge i Sant Antoni

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes