• Skip to primary navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer
Revista del
Baix Empordà
Empordà
Gastronòmic
  • Actualitat
    • Societat
    • Cultura
    • Salut
    • Patrimoni
    • Medi ambient
    • Gavarres
    • Esports
    • A peu pel Baix Empordà
    • A la vila del Peix Fregit
    • Serveis
  • Gastronomia
    • El rebost d’en Llenas
  • Agenda
  • La revista
  • Hemeroteca
  • Llibres
  • Qui som
  • Contacte

Ingressa a presó un lladre especialitzat en robatoris violents de rellotges a gent gran a l’Alt Empordà

24 de Novembre de 2021

Castelló d’Empúries (ACN).- El jutge ha enviat a presó un home, de 44 anys i nacionalitat italiana, per diversos robatoris violents de rellotges a gent gran a l’Alt Empordà.

Els Mossos d’Esquadra el van detenir divendres i li atribueixen quatre robatoris, un d’ells en gran de temptativa. La policia, però, no ha tancat la investigació i no descarta noves detencions. El detingut actuava principalment a Empuriabrava i Roses i tenia com a objectiu les persones d’edat avançada. En tots els assalts, que es va produir del 21 de maig al 19 de novembre, se seguia el mateix “modus operandi”: Aturaven les víctimes pel carrer, els robaven el rellotge amb violència i fugien en moto.
El darrer robatori va tenir lloc el dia de la detenció en una benzinera de la urbanització Castelló Nou. Quan els agents hi van arribar, van comprovar que uns ciutadans tenien immobilitzat el lladre. Segons van explicar els testimonis, dos lladres van agredir amb violència un matrimoni gran i van sostreure’ls els rellotges que portaven però, finalment, només van aconseguir endur-se’n un. Davant la resistència de les víctimes, un dels lladres va fugir i l’altre va quedar retingut per unes persones que van ajudar la parella.
Davant les evidències, van detenir l’home i van comprovar que també havia participat en els altres tres robatoris. La investigació continua oberta i no es descarten futures detencions.
L’arrestat, amb antecedents, va ingressar a presó després de passar a disposició judicial.

Arxivat com a: Alt Empordà, Societat, Successos Etiquetat com a: Alt Empordà, Castelló d'Empúries, detingut, gent gran, jutge, Mossos d'Esquadra, presó, robatoris, societat, successos

Reader Interactions

Deixa un comentari Cancel·la les respostes

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Barra lateral primària

Revista del Baix Empordà i Empordà Gastronòmic és una publicació trimestral d’àmbit comarcal de difusió dels valors culturals i històrics del Baix Empordà: el seu patrimoni arquitectònic tan ric –especialment l’iber i el medieval–, els seus paisatges tan admirats –el mar i la muntanya–, així com també els seus personatge i oficis, l’art i la literatura, l’educació, el medi ambient o les tradicions.

#josocemporda
#joemplantoalemporda

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l'Empordà gratuïtament al teu correu

Segueix-nos

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter

Catalunya News

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l'Empordà gratuïtament al teu correu

Footer

Facebook

Facebook Pagelike Widget

Instagram

Parella de bernats pescaires (Ardea cinerea) feste Parella de bernats pescaires (Ardea cinerea) festejant al voltant del seu niu. Una de les imatges de @rosamatesanz que il·lustren l'article "Els gens de la vida. Una història de sexe (o no...)" de @ramotgarcia (president del @grupnaturasterna). El trobareu al número 76 de la @rbaixemporda, "Dones amb Do Major", ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 22 d'Empordà Gastronòmic, "La cuina del cargol" #ocells #ocellscatalans #naturasterna #natura #bernatpescaire #fauna #fotografia #costabrava #premsacomarcal
Molt contents i orgullosos de rebre del @ccaltempo Molt contents i orgullosos de rebre del @ccaltemporda i el @ccbaixemporda el diploma de reconeixement per l'adhesió a la #marcaemporda i pel compromís amb els seus valors #altemporda #baixemporda #cultura #historia #patrimoni #mediambient #tradició #gastronomia #cuinaempordanesa
"Art romànic: Sant Sadurní de Garrigoles i Sant "Art romànic: Sant Sadurní de Garrigoles i Sant Vicenç de les Olives", de Pau Roig. Podeu llegir l'article complet al número 76 de la @rbaixemporda, "Dones amb Do Major", ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 22 d'Empordà Gastronòmic, "La cuina del cargol" #garrigoles #lesolives #artmedieval #artromanic #romàniccatalà #patrimoni #patrimonicultural #historia #espaismedievals #costabrava #queboniceslempordà #paisatgesdecataluya #premsacomarcal
Presentació aquest matí al @clubnauticestartit d Presentació aquest matí al @clubnauticestartit de les de les XXVI Jornades Gastronòmiques Sèpia i Clova de l'@ajtorroella i l'@emdlestartit. Del 15 de maig al 15 de juny a @torroellaestartitillesmedes, molt bona feina @enestartit @visitemporda #baixemporda #costabrava #gastronomia #cuinamarinera #sepia #clova #jornadesgastronòmiques #pesca #premsacomarcal
"Pals, vila de pubilles i princeses", de @narcissu "Pals, vila de pubilles i princeses", de @narcissubirana (Membre del Cercle Català d'Història). Podeu llegir l'article complet al número 76 de la @rbaixemporda, "Dones amb Do Major", ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 22 d'Empordà Gastronòmic, "La cuina del cargol" #pals #historia #historiamedieval #pubilles #princeses #ermessenda #dones #donesambhistòria #costabrava #premsacomarcal
"Històries d'un boletaire" i "Cargols amb escamar "Històries d'un boletaire" i "Cargols amb escamarlans i ceps", d'@antequera_cuiner. Podeu llegir l'article i la recepta al número 22 d'Empordà Gastronòmic, "La cuina del cargol", ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 76 de la @rbaixemporda, "Dones amb Do Major" #gastronomia #cuina #cuinacatalana #boletscatalans #boletscatalunya #lacuinadelsbolets #cargols #lacuinadelcargol #cultura #marimuntanya #receptes #premsacomarcal
"Teresa Juvé Acero", de @dpagesicassu. Podeu lleg "Teresa Juvé Acero", de @dpagesicassu. Podeu llegir l'entrevista completa al número 76 de la @rbaixemporda, "Dones amb Do Major", ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 22 d'Empordà Gastronòmic, "La cuina del cargol" #dones #donesambhistòria #donesambempenta #cultura #historia #literatura #lletrescatalanes #llenguacatalana #premsacomarcal
"33 anys del @grupdedoneslabisbal". Podeu llegir l "33 anys del @grupdedoneslabisbal". Podeu llegir l'article complet al número 76 de la @rbaixemporda, "Dones amb Do Major", ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 22 d'Empordà Gastronòmic, "La cuina del cargol" #labisbaldempordà #grupdedonesdelabisbal #dones #donesambhistòria #donesambempenta #cultura #historia #feminisme #premsacomarcal
"El restaurant Mas dels Arcs de @visitpalamos es r "El restaurant Mas dels Arcs de @visitpalamos es reiventa amb @antoniizquierdogourmet". Podeu llegir l'entrevista completa amb @izquierdo_toni al número 22 d'Empordà Gastronòmic, "La cuina del cargol", ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 76 de la @rbaixemporda, "Dones amb Do Major" #palamós #costabrava #empordanet #gironaexcellent #sofregit #gastronomia #cuinacatalana #cuinaempordanesa #menjardecollons #premsacomarcal
Inici de les visites guiades a la Torre de l'Homen Inici de les visites guiades a la Torre de l'Homenatge, l'únic edifici que resta dempeus de l'antic castell de Cruïlles (segles XI-XII). Una cita imprescindible per conèixer els orígens i la història del municipi, que es repetirà els propers 21 de maig i 18 de juny #cruillesmonellsisantsadurnidelheura #cruïlles #baixemporda #cultura #patrimoni #patrimonicultural #romanic #romàniccatalà #espaismedievals#raconsemporda #raconscomarquesgironines #queboniceslempordà #artmedieval #costabrava #visitesguiades #premsacomarcal
"Sònia Pujol. Una vida sobre rodes", de Jazmina C "Sònia Pujol. Una vida sobre rodes", de Jazmina Caballero (poetessa i periodista). Podeu llegir l'article complet al número 76 de la @rbaixemporda, "Dones amb Do Major", ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 22 d'Empordà Gastronòmic, "La cuina del cargol" #santfeliudeguixols #dones #donesambhistòria #donesvalentes #donesfortes #costabrava #premsacomarcal
La doctora Conxa Aviñó Farret, la doctora Àngel La doctora Conxa Aviñó Farret, la doctora Àngels Masabeu Urrutia i la infermera Mª Teresa Aliu Bou són "Dones que han deixat petjada a l'Hospital de Palamós". Podeu llegir l'article complet de @rosamariamasana al número 76 de la @rbaixemporda, "Dones amb Do Major", ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 22 d'Empordà Gastronòmic, "La cuina del cargol" #palamos #hospitaldepalamos #ssibe #salut #dones #donesambhistòria #medicina #infermeria #premsacomarcal
Namelaka de carbassa kabocha i espècies, d'@adria Namelaka de carbassa kabocha i espècies, d'@adria.rubio.ruart (xef de l'@leixidarestaurant de @visita_peratallada). És una de la receptes que trobareu al número 22 d'Empordà Gastronòmic, "La cuina del cargol", ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 76 de la @rbaixemporda, "Dones amb Do Major" #eixidarestaurant #peratallada #forallac #empordanet #cuinacatalana #cuina #gastronomia #receptes #carbassa #premsacomarcal
La Nati de can Reixac (o de can Geli) amb els seus La Nati de can Reixac (o de can Geli) amb els seus dos germans, Pitu i Àngel, i la seva mare. Una de les imatges que il·lustren l'article "Cristinenques amb empremta" de @gloriajaraalberti, que trobareu al número 76 de la @rbaixemporda, "Dones amb Do Major", ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 22 d'Empordà Gastronòmic, "La cuina del cargol" #santacristinadaro #costabrava #cultura #historia #dones #donesambhistòria #premsacomarcal
"Ceviche de sèpia amb llet de tigre i esponja de "Ceviche de sèpia amb llet de tigre i esponja de blat de moro i pols de quicos", de Quim Casellas (xef del Restaurant @casamarllafranc). Trobareu aquesta i moltes altres receptes al número 22 d'Empordà Gastronòmic, "La cuina del cargol", ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 76 de la @rbaixemporda, "Dones amb Do Major" #casamar #llafranc #costabrava #gastronomia #cuinaempordanesa #cuinacatalana #cuinaempordanet #receptes #ceviche #sepia #premsacomarcal
Família remendant un tremall a la porta de casa ( Família remendant un tremall a la porta de casa (Fons Rosa M. Massagué, @museudelapesca). És una de les imatges que il·lustren l'article "L'ofici de remendar xarxes de pesca" d'Alfons Garrido @documare, que trobareu al número 76 de la @rbaixemporda, "Dones amb Do Major", ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 22 d'Empordà Gastronòmic, "La cuina del cargol" #palamós #costabrava #dones #donesambhistòria #pesca #pescadors #museudelapesca #cultura #historia #patrimoniimmaterial #patrimoni #premsacomarcal
"Flam de cargols", d'@enricherce, xef del Restaura "Flam de cargols", d'@enricherce, xef del Restaurant Aurum al l'Hotel @caladelpi de @salleshotels a @platjaroturisme i membre de la @cuinaempordanet. Trobareu aquesta i moltes altres receptes de #cargols al número 22 d'Empordà Gastronòmic, "La cuina del cargol", ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 76 de la @rbaixemporda, "Dones amb Do Major" #cuinacatalana #cuinaempordanet #lacuinadelcargol #receptes #gastronomia #costabrava #premsacomarcal #empordagastronomic
Família de terrissers i llurs treballadors al pat Família de terrissers i llurs treballadors al pati de l’obrador “El Nuevo Mundo”, popularment “cals Americanos” (La Bisbal,1900 ca., col. Jordi Frigola i Arpa). És una de les imatges que il·lustren l'article "La dona a la ceràmica de la Bisbal. Dels orígens fins als anys vint del segle XX" de Xavier Rocas (director del @terracottamuseu de l'@ajuntament_labisbaldemporda). El trobareu al número 76 de la @rbaixemporda, "Dones amb Do Major", ja a la venda a tots els quioscos i llibreries del #baixemporda juntament amb el número 22 d'Empordà Gastronòmic, "La cuina del cargol" #labisbaldempordà #cultura #historia #dones #donesambhistòria #ceramicadelabisbal #ceramica #costabrava #premsacomarcal #seglexx #fotosantigues
El @terracottamuseu de l'@ajuntament_labisbaldempo El @terracottamuseu de l'@ajuntament_labisbaldemporda acull la presentació de “Dones amb Do Major” i “La cuina del cargol”, les noves propostes de @rbaixemporda i Empordà Gastronòmic. Moltíssimes gràcies per acompanyar-nos! #premsacomarcal #labisbaldempordà #cultura #historia #dones #donesambhistòria #gastronomia #lacuinadelcargol #arrosdepals #doemporda #sofregit #cuinacatalana
Aquest dissabte 9 d'abril a les set del vespre us Aquest dissabte 9 d'abril a les set del vespre us esperem al @terracottamuseu per a la presentació dels nous números de @rbaixemporda i Empordà Gastronòmic, "Dones amb Do Major" i "La cuina del cargol": ens acompanyaran Dolors Bassa i @fabregajaume i l'alcalde de l'@ajuntament_labisbaldemporda @marquesenric. En acabar l'acte hi haurà un tastet maridat amb vins @do_emporda del Celler @masgelipals #baixemporda#labisbaldempordà #costabrava #cultura #historia #patrimoni #dones #donesambhistòria #gastronomia #cargols #lacuinadelcargol

Twitter

A Twitter List by jordimolins

Revista del Baix Empordà i Empordà Gastronòmic
Tel. 646554923 · redaccio@revistabaixemporda.cat · www.revistabaixemporda.cat · www.empordagastronomic.cat
BAIX EMPORDÀ

Utilitzem galetes (cookies) per poder oferir la millor experiència al nostre web. Si hi continua navegant assumim que hi està d'acord.AcceptarPolítica de privadesa