Inici del projecte “Baix Empordà, Dona i Terra”

Baix Empordà.- El pròxim 24 de maig s’iniciarà el cicle amb la jornada telemàtica “Oportunitats del sector agroalimentari per a les dones del Baix Empordà”.

Empoderar a les dones del sector agroalimentari, millorar la seva ocupabilitat i facilitar la seva emprenedoria. Aquests són els principals objectius del projecte “Empordà, Dona i Terra” que s’emmarca dins dels Projectes Singulars de Desenvolupament Econòmic elaborat per la Diputació de Girona. La iniciativa potenciada per la Xarxa Tràmec (Xarxa agroalimentària del Baix Empordà) vol plantar-li cara a les desigualtats del sector i donar valor a la feina de les dones del territori. Es tracta d’un projecte transversal, ja que toca àrees com l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal; Xarxa Tràmec, Espai empresa-Emprenedoria i Ocupació.
La jornada telemàtica “Oportunitats del sector agroalimentari per a les dones del Baix Empordà” és el punt d’inici del projecte. Aquesta tindrà lloc el pròxim 24 de maig a les 10 hores i abordarà temes clau per l’empoderament femení com la visió formativa, ramadera, empresarial i industrial. També hi assistiran el conseller de promoció econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà, Xavier Dilmé, i les tècniques de promoció econòmica del consell Mireia Ruiz i Tània Ors.
Per assistir a la jornada, cal omplir el formulari que es pot consultar clicant en aquest enllaç. Per aquelles persones que no poden o no saben connectar-se a la xerrada s’està en procés d’habilitar tres espais diferents (Clubs de la Feina de Platja d’Aro, Torroella i la sala d’actes de La Bisbal, on es portarà a terme la reunió) per tal que cap dona es quedi enrere.
A través d’aquest projecte es vol capacitar i empoderar dones, preferentment en situació d’atur, per tal de millorar la seva ocupabilitat, reconèixer, visibilitzar i oferir suport a la consolidació empresarial d’aquelles dones emprenedores del Baix Empordà i mantenir una comunicació estreta amb empreses consolidades del sector.

Tags: Agroalimentació, Baix Empordà, cicle, Consell Comarcal, dones, empoderament, igualtat, jornades, ocupació, projecte, promoció econòmica, serveis, societat, territori, treball, xarxa Tràmec

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
La producció de fruita de pinyol a Catalunya caurà prop d’un 70% en comparació amb un any normal
Notícia següent
Detenen 3 homes a Platja d’Aro per vuit robatoris en cases habitades del Maresme, el Baix Llobregat i Barcelona

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes