Instal·lació de senyals lluminoses amb leds solars a diversos passos de vianants de la Bisbal d’Empordà

La Bisbal d’Empordà.- Recentment s’han instal·lat senyals lluminoses amb leds solars a diversos passos de vianants de la Bisbal d’Empordà.

L’objectiu de l’acció és prevenir accidents i infraccions per part les persones conductores, alhora que es vetlla per la seguretat de les persones vianants, especialment de la gent més vulnerable. A més, la iniciativa també serveix per adequar-se a la normativa vigent i iniciar campanyes específiques per eradicar conductes anòmales i/o perilloses.
La senyalització especial s’ha efectuat a totes les entrades a la zona urbana de la Bisbal d’Empordà: a la C-66 per l’avinguda de l’Aigüeta i el carrer 6 d’octubre de 1869; al vial del carrer del Suro i de l’avinguda Josep Irla; a la GI-660 de l’avinguda President Companys; i a la GI-664, per la carretera de Cruïlles. A més a més, a l’avinguda Josep Tarradellas s’ha instal·lat una senyal lluminosa d’advertiment per tal que els vehicles no sobrepassin la velocitat màxima de 50 km/h.

Una de les propostes més votades al Pressupostos Participatius del 2018
La millora de l’il·luminació als passos vianants a les vies principals de la Bisbal d’Empordà va ser una de les propostes més votades al procés participatiu que es va fer el passat 2018: va obtenir un total de 285 vots. Fruit d’aquest resultat, es va configurar una partida econòmica de 15.000 euros que s’hi ha anat destinant. I és que l’objectiu final de la participació ciutadana és la implicació i la corresponsabilització de tots els agents en la construcció compartida d’allò públic.

Tags: La Bisbal d'Empordà, millores, mobilitat, participacio ciutadana, pressupostos, seguretat ciutadana, serveis, societat
Notícia anterior
Nou model de treball dels equips pediàtrics de les àrees bàsiques de salut
Notícia següent
La setena edició del Vívid ofereix una cinquantena d’activitats i promou estades en establiments del territori amb un servei de packs a la carta

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes