Intervenen gairebé 4.000 objectes falsificats en una operació contra la propietat intel·lectual al Pertús

El Pertús (ACN).- Una operació conjunta de la Guàrdia Civil i la Gendarmeria francesa ha permès intervenir 3.940 objectes falsificats al Pertús.

L’operatiu contra la propietat intel·lectual ha localitzat les peces de conegudes marques en quatre establiments que es van inspeccionar de forma simultània. En l’actuació hi van participar més de 80 agents d’ambdós cossos policials Hi ha quatre investigats de nacionalitat marroquina per presumptes delictes contra la propietat intel·lectual i el blanqueig de capitals. Es calcula que el material intervingut tenia un valor de 680.405 euros. Les diligències i els objectes intervinguts s’han posat a disposició del jutjat d’instrucció 4 de Figueres.
L’actuació s’ha fet de forma coordinada per la situació geogràfica del Pertús, on l’avinguda principal té una vorera que pertany a França i l’altra a Espanya.

Tags: El Pertús, falsificació, frontera, Guàrdia Civil, intervenció, operatiu policial, roba, serveis, societat, successos
Notícia anterior
El conseller d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, David Mascort, protagonista de la Tribuna de la Fundació Jordi Comas Matamala
Notícia següent
L’aeroport de Girona-Costa Brava supera els 1,5 milions de passatgers des de principis d’any, un 18,4% més que al 2022

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes