Isaac Flores exposa “Identitats vàlides” a la Sala Polivalent de Verges

Verges.- Fins al divendres 11 de novembres es pot visitar a la Sala Polivalent de Verges (Placeta de l’1 d’Octubre)l’exposició “Identitats vàlides”, d’Isaac Flores, guanyador del dinovè Premi Joves Fotògraf(e)s.

L’horari d’obertura de la mostra és de dilluns a divendres de 9 del matí a 2 del migdia, dijous tarda de 5 a 7 i dissabtes de 10 del matí a 1 del migdia.

L’exposició
“Identitats vàlides” és una mostra de l’obra fotogràfica d’Isaac Flores sobre l’escena queer barcelonina, on es recopilen imatges de l’any 2018 al 2020, centrades en l’art del drag, el transformisme i la dissidència sexual del col·lectiu LGTBIQ+.
El projecte comença de manera no intencionada quan l’Isaac s’emporta la càmera analògica en les seves sortides nocturnes centrades en el Raval i el Gaixample. Un cop pren consciència de la importància i el pes de les seves fotografies, comença a fer sessions en exteriors i en estudi amb llum natural, lluny de la foscor i el flaix, aplicant la metodologia de la fotografia clàssica, la fotografia de moda, i combinant diferents formats, com el digital, l’analògic i la Polaroid. Així és com comença la construcció d’un imaginari que ens recorda una Barcelona preolímpica, canalla, lliure de prejudicis i on la llibertat impera per sobre de tot.
Segons l’autor, “totes les persones que he retratat en aquesta exposició han format part del meu aprenentatge com a artista i persona. A totes elles els tinc un afecte i una admiració molt grans, perquè tenen la valentia de ser qui són en un món hostil, que no ens ho posa gens fàcil”.
El projecte Joves Fotògraf(e)s és convocat per INSPAI, Centre de la Imatge de la Diputació de Girona, amb l’objectiu de promoure i difondre els treballs fotogràfics dels joves fotògrafs i fotògrafes de l’àmbit territorial de Catalunya.

Tags: cultura, Diputacio Girona, exposició temporal, fotografia, igualtat de gènere, LGTBI, societat, Verges
Notícia anterior
Es reformarà la plaça de Josep Sarquella de Palamós amb la voluntat de convertir-la en un espai referent del municipi més adequat per a realitzar-hi activitats
Notícia següent
Gran festival del reciclatge a Santa Cristina

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes