Es reformarà la plaça de Josep Sarquella de Palamós amb la voluntat de convertir-la en un espai referent del municipi més adequat per a realitzar-hi activitats

Palamós.- La Junta de Govern de l’Ajuntament de Palamós ha aprovat inicialment el projecte de reforma de la plaça de Josep Sarquella, ubicada davant de l’avinguda de Catalunya i de l’estadi de futbol Palamós-Costa Brava.

Aquestes millores que s’han de realitzar a la plaça tenen com a objectiu convertir aquest equipament en un referent al municipi, el qual pugui acollir de manera adequada totes les activitats lúdiques, culturals, etc, que s’hi puguin programar.
El projecte previst manté l’essència que ja té la plaça, però incorporarà unes grades fixes ubicades en el parterre que es troba situat entre la plaça i l’avinguda de Catalunya, que s’adaptaran a la topografia de l’entorn i crearan una mena d’amfiteatre, en el que es combinarà el formigó de color sauló i la vegetació.
Les obres també inclouen poder elevar la part central de la plaça fins a nivell dels carrers del seu voltant, evitant d’aquesta manera els problemes d’acumulació d’aigua en períodes de pluja intensa.
També es desplaçarà la columna de l’enllumenat actual, ubicada al centre de la plaça, per tal que aquest fanal no entorpeixin la instal·lació d’escenaris, carpes i altres elements vinculats als espectacles que es programin.
En darrer lloc, s’ha previst la realització de diverses millores en les instal·lacions de clavegueram, reg i aigua, així com un augment de l’arbrat que té actualment la plaça, per tal de crear més espais ombrívols.
El pressupost del projecte de reforma és de 129.000 euros i és previst que s’iniciï durant el primer trimestre de l’any vinent, amb un període d’execució màxim de tres mesos.

Tags: activitats culturals, ajuntament de Palamós, equipaments, palamós, plaça, reforma, serveis, societat, urbanisme

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
El Club Arquers Esclanyà participa en la primera competició de lliga de tir de sala
Notícia següent
Isaac Flores exposa “Identitats vàlides” a la Sala Polivalent de Verges

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes