La 24ª edició de la Beca Xiquet Sabater premia una estudiant amb 3.000€

Llagostera.- El restaurant Els Tinars ha acollit el migdia de dijous l’acte d’entrega de la Beca i de l’Ajut ‘Xiquet Sabater’, que atorga la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre amb la col·laboració de l’Obra Social “La Caixa”, la Generalitat de Catalunya, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i la Diputació de Girona.

En la seva 24a edició, la Beca Xiquet Sabater s’ha atorgat a Jo Sanmartí Vives per tal que pugui cursar el Màster de Turisme Sostenible i TIC a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Després de reunir-se, els membres del tribunal han concedit una beca de 3.000€ a Sanmartí pel seu treball de final de grau “El valor afegit que aporten les dades en la gestió de destinacions: la importància del Gestor Estadístic de la Generalitat de Catalunya”. El treball de Jo Sanmartí analitza la base de dades d’aquesta eina creada per la Direcció General de Turisme amb l’objectiu d’observar les similituds que s’estableixen entre els diferents municipis catalans.
Enguany també s’ha atorgat l’Ajut Xiquet Sabater, una beca destinada a estudiants de cicles formatius de grau superior de la família professional d’hoteleria i turisme. Les guanyadores de l’Ajut –cadascuna amb 500€– han sigut Amina Aourag (Grau Superior de Guia, Informació i Assistència Turística de l’INS Baix Empordà) i Cristina Comadevall (Cicle Formatiu de Grau Superior d’Agències de Viatges i Gestió d’Esdeveniments de l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona.
El jurat encarregat d’escollir els guanyadors ha estat format per Bàrbara Hallé, directora de l’Hotel Sant Roc i presidenta de la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre; Norbert Bes, director del Patronat de Turisme Costa Brava Girona; Francesc Gómez, director de l’Oficina de Caixabank de Palafrugell; Joaquim Majó, degà de la Facultat de Turisme de la UdG; Gonzalo Herrero, director de l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona; Joan Manel Borromeo, director de l’INS Baix Empordà de Palafrugell, i Jordi Mias, director de l’Hotel Carlemany i guanyador de la III Beca Xiquet Sabater. El gerent de la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre, Martí Sabrià, ha actuat com a secretari.

Beca Xiquet Sabater
La Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la Costa Brava Centre dota i convoca la Beca i l’Ajut Xiquet Sabater amb l’objectiu de millorar la formació dels professionals del sector com a màxima garantia per a la qualitat de l’oferta turística.
A més, aquesta convocatòria també vol ser un homenatge permanent a Francesc Sabater i Mécre “Xiquet”. President de l’entitat des de l’any 1977 fins al març del 1995, “Xiquet” Sabater va ser el millor propagandista de les excel·lències de la Costa Brava arreu del món. Però per sobre de tot, “Xiquet” va ser un amic per cadascun dels seus clients i un exemple per a tota la gent de l’hostaleria.

Tags: beca, comerç, Costa Brava Centre, Diputacio Girona, formació, obra social "La Caixa", patronat de turisme, turisme, Xiquet Sabater

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Els comerciants de Calonge celebren un sopar conjunt al castell de Calonge i es conjuren per seguir impulsant el comerç local i de proximitat
Notícia següent
SAP-Fepol inicia un conflicte sindical amb l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà per la falta de “projecte policial”

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes