La Cambra de Comerç de Palamós posa en marxa cursos de formació de carnisseria i peixateria per lluitar contra la manca de professionals d’aquests sectors

Palamós

La Cambra de Comerç de Palamós, ha engegat dos cursos de formació de peixateria i carnisseria, adreçat a joves i majors de quaranta-cinc anys en situació de desocupació.

La finalitat d’aquesta formació que té una durada de sis setmanes és cobrir la manca de professionals d’aquest sector. El vicepresident segon de la Cambra i promotor d’aquesta formació Carles Arnall, ha posat de manifest la necessitat de professionals d’aquest sector, des de la Cambra hem de donar cobertura a les necessitats dels nostres associats i precisament la posada en marxa d’aquesta formació vol cobrir en part unes necessitats que hi ha en l’actualitat. En aquest aspecte, Arnall, ha esgrimit que una clara mostra que aquestes formacions funcionen, és que pràcticament el 100% de les persones que el fa acaben trobant feina en el sector, ja que malauradament cada vegada n’hi ha menys i són feines ben pagades i de llarga durada, ha explicat Arnall.
Des del 2015 la Cambra realitza aquest tipus de formació i segons dades de la Cambra les persones que hi ha participat de 18 a 29 anys un 85% han estat homes i el 15% dones. En majors de quaranta-cinc anys les dades són ben diferents, ja que el 75% són dones i el 25% homes. La formació tant de carnisseria com de peixateria engloba tant la practica com la teòrica de manipular aquests aliments.
A part d’aquestes formacions la Cambra posa a disposició de la ciutadania en general altres formacions com ara: quadres elèctrics i electricitat bàsica, manicura professional (ungles), ajudant de cambrer/a, barberia i tall masculí, Instal·lacions fotovoltaiques, construcció (aprenent de paleta), monitors de transport, menjador escolar i vetllador.

Tags: cambra de comerç, carnissers i xarcuters, cursos, formació, palamós, peixaters, serveis, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Un total de 97 vehicles autoritzats participen al 37è Rally Empordà amb la Bisbal com a centre neuràlgic
Notícia següent
Millora de l’accés al Passeig del Mar de Tamariu

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes