La Creu Roja agraeix a Costa Brava Mediterranean Foods el seu compromís social

Barcelona

La Creu Roja Catalunya compta amb més de 500 empreses col·laboradores. Es tracta de multinacionals, cooperatives, pimes, entitats i fins i tot fundacions que hi contribueixen d’una manera singular. Per agrair el seu compromís amb un món més just i solidari, aquest dimecres la Creu Roja ha celebrat un acte de reconeixement a la seu de Barcelona.

El grup gironí Costa Brava Mediterranean Foods és una de les set empreses reconegudes per haver destacat per la seva implicació durant els darrers mesos. L’empresa se suma a Amazon, el Col·legi d’Òptics i Optometristes, Cotecnia, Essity, Fundación Visión, Unilever i Valero Forn Tradicional. Totes elles han rebut un reconeixement a mans de Josep Quitet, president de la Creu Roja a Catalunya. A més, Chiesi ha estat distingida per la seva llarga trajectòria d’implicació.
L’impacte de les empreses en la nostra activitat és cada any més important i sense elles, ara se’ns faria impossible arribar a les 500.000 persones que ajudem a Catalunya”, assegura Quitet.
Les empreses han fet contribucions tant econòmiques com materials, de talent o d’inserció laboral. Si traduíssim totes les aportacions a diners, parlaríem de donacions per un valor de 4 milions d’euros.

Camí d’anada i tornada
Les empreses també  aconsegueixen un benefici intern. Els seus professionals se senten orgullosos de treballar en una organització responsable, aconseguint un ambient més motivador i cohesionat. A més, de cara als clients, els permet transmetre una imatge de responsabilitat envers la societat que està molt ben valorada pels consumidors.
Un dels objectius de la Creu Roja és que les empreses col·laboradores siguin també ambaixadores i n’animin d’altres a implicar-se amb l’entitat.
Ara el repte és ampliar el nombre d’empreses que aposten per les aliances amb la Creu Roja. “Creiem en el valor social de les empreses responsables i el nostre repte és ampliar les aliances, que ens coneguin i s’impliquin amb nosaltres”, assegura Josep Quitet.

Grup Costa Brava Mediterranean Foods, la regularitat feta virtut
Cada 15 dies la Creu Roja rep productes d’aquest hòlding gironí dedicat a l’alimentació. “És un orgull que la Creu Roja ens impliqui en la seva missió i ens deixi ser partícips de la seva generositat i amor cap a la humanitat”, assegura Elisabeth Cañigueral, presidenta del Grup, que compta amb més de 4.000 professionals de 50 nacionalitats diferents.
Les col·laboracions regulars i estables com aquesta faciliten la logística dels centres de distribució d’aliments que la Creu Roja té per tot Catalunya. Les donacions habituals del Grup Costa Brava Mediterranean Foods, bàsicament embotits i productes curats, es complementen amb d’altres puntuals en moments de major necessitat.

Tags: alimentació, col·laboració, Creu Roja, empreses, reconeixement, Salut, serveis, societat, solidaritat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Entra en funcionament el servei de BUS30’ a Palafrugell
Notícia següent
L’Ajuntament de la Bisbal engega una campanya per foragitar els coloms que s’instal·len als plàtans del passeig Muriel Casals

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes