La Fira-Exposició del Bolet de Sant Sadurní de l’Heura celebra la seva 18a edició aquest diumenge

Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura.- Després d’un any sense poder-la celebrar a causa de la pandèmia, el proper 21 diumenge de novembre arriba la 18a Fira-Exposició del Bolet de Sant Sadurní de l’Heura.

Es fa major d’edat i, novament organitzada per la Societat Recreativa La Concòrdia, durant tota la jornada hi haurà un ampli ventall d’activitats.
A partir de les 9 hores del matí arrencarà l’esmorzar popular a la plaça de la República de Sant Sadurní de l’Heura i la fira de productes artesans o lligats al món dels bolets. A les 10.30 hores se celebrarà la missa solemne i, quan acabi, a les 11.30 hores es farà un ball de gegants amb els Geganters de la Bisbal. Seguidament, a les 12 hores, es farà vermut musical de la mà un duet guitarrista format per en Gerard Solano i en Santi Fontclara.
De cara a la tarda, a les 19.15 hores, la Sala de la Concòrdia acollirà l’obra de teatre “Ferida pel llamp del geni: la llibreta, les ombres i les cartes” del grup de teatre Sensedormir. A més, la sala, durant tota la jornada, oferirà una exposició de bolets, a càrrec de Josep Maria Vidal.
Per a més informació es pot contactar amb l’entitat organitzadora a través del correu electrònic societatlaconcordia@gmail.com.

Tags: activitats culturals, bolets, cuina del bolet, cultura, fira, gastronomia, Sant Sadurní de l'Heura, societat
Notícia anterior
Carles&Sofia, piano a quatre mans a Santa Cristina
Notícia següent
Figueres subvencionarà fins al 100% la reforma de pisos vells per incorporar-los al parc d’habitatge de lloguer

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes