La gelateria Badiani torna a Palamós amb una oferta gastronòmica i un local actualitzats

Palamós

La gelateria tradicional florentina Badiani ha obert les seves portes per segon any a Palamós, al Carrer Major, 53. El millor gelato d’Europa torna a la Costa Brava acompanyat d’un nou univers gastronòmic i un local més ampli que permet seure i passar una bona estona gaudint dels millors productes italians a la nova terrassa del local.

Badiani, gelateria que compta amb alguns dels millors gelatos d’Europa, aterra a Palamós per donar principi a la temporada d’estiu oferint un servei gastronòmic d’alta qualitat durant l’època estival. Entre la carta de Badiani, conformada pels best sellers de la gelateria, destaquen alguns sabors com la Dolcevita, premiat al 2015 com “Millor Gelato d’Europa”; o, el Buontalenti, el sabor emblema de la marca, fet a base d’ous, nata, sucre i llet.
L’equip de Badiani confessa l’alegria que suposa recomençar la temporada: “estem emocionats de tornar amb el nostre autèntic gelato a la Costa Brava. El d’enguany, amb el nou local, és el veritable grand opening de Badiani a Palamós”.

Nova carta de productes virals
Badiani arriba aquest estiu amb productes que ja han triomfat al Regne Unit, Barcelona i París. Destaquen:
Crepès amb base clàssica, de remolatxa, cúrcuma o d’espinacs: A Badiani es pot gaudir de crepès dolces i salades amb base de remolatxa, espinacs o clàssica.
Pistaccio Gelato Croissant: Els croissants més virals farcits de gelato Buontalenti i salsa de festucs de Paolo Pomposi. A més, els més llaminers poden emplenar el croissant al seu antull amb els sabors i salses que desitgin.
Brioix de Gelato: Deliciós pa de brioix farcit de gelato i salsa al gust. Segellat amb calor, es converteix en una bomba de frescor interior.
Gelato Buontalenti: Es tracta del sabor de gelato més icònic de la marca. Deu el seu nom a l’inventor del gelato, Bernardo Buontalenti. Aquest inconfusible sabor s’elabora amb només quatre ingredients: nata, llet, ous i sucre.
Gelato Dolcevita: El sabor Dolcevita és un altre dels emblemes de la casa florentina. Perquè, es va coronar com a millor sabor d’Europa en el Gelato Festival celebrat a Londres l’any 2015.
Smoothies Vitamin Bomb, Energy Boost i Anti-oxidant Dragon: Badiani porta a Palamós els smoothies de fruita i verdures més refrescants i deliciosos.

Badiani
Els inicis de Badiani es remunten a 1932, quan es va inaugurar la primera gelateria de la companyia a Florència. Després d’expandir-se al llarg de tot el territori italià, al 1993, la família Pomposi va adquirir la cadena i va iniciar un pla de transformació orientat a reestructurar i ampliar els locals de venda i producció i a augmentar la gama de gelato i pastissos oferts.  L’èxit de Badiani es consolida al 2015 quan Paolo Pomposi es fa amb el primer premi en el Gelato Festival celebrat a Londres. És aleshores quan Badiani realitza una aposta ferma pel mercat britànic i al 2016 obre el seu primer local ubicat al Mercato Metropolitano de la capital. En els anys posteriors, la bona acollida de la gelateria per part del públic britànic consolida la presència de Badiani a Londres, a on actualment compta amb 15 punts de venda i el laboratori de producció de gelato artesanal més rellevant del país. Al 2022 Badiani aterra a Espanya amb la primera inauguració d’un primer local a Barcelona.

Tags: comerç, gastronomia, gelateria, palamós, societat

1 comentari. Leave new

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
L’Estartit acollirà aquest cap de setmana una nova jornada del VI Tour d’Handbol Platja de la Federació Catalana d’Handbol
Notícia següent
L’Ajuntament de Palafrugell rep el Reconeixement Administració Oberta

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes