La Generalitat obre aquest divendres la quarta línia d’ajuts per a l’oci nocturn després de les darreres restriccions

Barcelona (ACN).- El Departament d’Empresa i Treball obrirà aquest divendres el termini perquè l’oci nocturn s’aculli a una nova línia d’ajuts de 10 milions d’euros després de les darreres restriccions del Govern per contenir la pandèmia.

El tràmit telemàtic es podrà fer a través de Canal Empresa i el termini finalitzarà el 30 de juliol a les dues del migdia. Segons ha publicat aquest dijous el DOGC, la convocatòria s’adreça específicament als establiments obligats a tancar els seus espais interiors des del 9 de juliol. La subvenció consistirà en un pagament únic a cada beneficiari d’entre 8.000 i 50.000 euros en funció de les dimensions i el nombre de treballadors.
Concretament, per als establiments de ments de deu treballadors rebran un ajut de fins a 8.000 euros; els establiments de 10 o més treballadors i aforament inferior a 1.300 persones fins a 30.000 euros; i els establiments de 10 o més treballadors i aforament a partir de 1.300 persones, fins a 50.000 euros.
Aquesta serà la quarta línia específica d’ajudes per al sector amb l’objectiu de contribuir al manteniment dels negocis que s’han vist afectats per la reducció dràstica de la facturació arran de les restriccions. S’hi podran acollir autònoms, microempreses i pimes dedicades a l’oci nocturn, incloent bars musicals, discoteques, sales de ball, sales de festa amb espectacle i concerts d’infància i joventut, discoteques de joventut i karaokes.
El Departament d’Empresa i Treball ja ha destinat 27 milions d’euros en les tres anteriors línies d’ajuts per a oci nocturn. En concret, entre les tres línies, s’han atorgat un total de 2.359 subvencions.

Tags: activitats econòmiques, ajudes, Catalunya, comerç, coronavirus, economia, Generalitat, hostaleria, oci nocturn, restriccions, serveis, societat, tancament

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
El Festival de Peralada organitza una “celebració a la dona i a la vida” en la gala “Ballet under the stars”
Notícia següent
En la presentació del llibre “30 itineraris per l’Ardenya-Cadiretes” es demana declarar el massís com a parc natural

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes