La Generalitat sanciona una quarantena d’organitzadors de festes rave a la vegueria de Girona

Girona.- Els Serveis Territorials d’Interior a Girona han sancionat gairebé una quarantena de persones per l’organització de festes rave il·legals a la vegueria de Girona durant els anys 2022 i 2023.

Les persones sancionades, amb multes que van dels 300 als 2.000 euros per persona, són les que són identificades i consten com a responsables de l’organització de les festes en les actes que registra el cos de Mossos d’Esquadra. Algunes d’aquestes persones han estat identificades en més d’una ocasió.
Entre els anys 2022 i 2023, el cos de Mossos d’Esquadra va desallotjar 8 festes rave il·legals a diferents punts de les comarques gironines, com Riudellots de la Selva, Santa Cristina d’Aro, Llagostera, Cervià de Ter, Massanes o les Preses.
Aquestes festes, que no compten amb cap permís ni per part de la propietat de les finques on se celebren, ni tampoc de cap administració, sovint provoquen molèsties al veïnat de les zones on es duen a terme, així com afectacions al medi natural.
Per aquest motiu, la direcció dels Serveis Territorials d’Interior a Girona ha ressaltat que els fets no queden impunes.

Tags: Comarques gironines, Departament d'Interior, festes il·legals, incivisme, Mossos d'Esquadra, rave, sancions, serveis, societat, successos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
“El Primer Bany de l’Any” de Palamós obre la temporada de platja a la Costa Brava
Notícia següent
Un home roba en un restaurant de Verges, fuig amb un vehicle sostret i s’estimba a Girona

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes