La IV Jornada d’Ocupació i Empresa de la Bisbal clou amb la participació de més d’un centenar de persones i més d’una vintena d’ofertes laborals

La Bisbal d’Empordà.- El passat dijous 25 d’abril es va celebrar la IV Jornada d’Ocupació i Empresa a l’edifici de l’Ajuntament Vell, que va cloure amb bon balanç. Les xifres parlen per si soles: una dotzena d’empreses van oferir un total de 21 ofertes laborals, que corresponen a 34 llocs de treball disponibles.

Un total de 131 persones van ser derivades a les diferents ofertes laborals, tenint l’oportunitat de presentar el seu currículum vitae, per tal que les empreses valorin la seva candidatura per poder fer una entrevista.
La IV edició de la Jornada d’Ocupació i Empresa. La proposta, destinada a totes les persones en recerca de feina, va esdevenir un espai de trobada entre aquestes i les empreses que busquen personal per incorporar a les seves plantilles. La jornada, seguint la línia marcada per l’edició anterior realitzada a 2023,  va oferir entrevistes de feina a persones en situació de desocupació o que volien una millora laboral.
Així, es van dotar diferents espais a l’Ajuntament Vell, on van tenir lloc les entrevistes de feina de manera simultània. Totes les entrevistes eren amb cita prèvia i els perfils van ser filtrats prèviament per personal de l’ajuntament i de les empreses participants.
Per aquesta jornada s’ha comptat amb la col·laboració del Projecte Treball als Barris de l’ajuntament de la Bisbal d’Empordà i amb les Cambres de Comerç de Palamós i Girona gràcies al conveni signat amb l’Ajuntament. També, amb el suport de l’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà i el Club de la Feina, que hi ha inscrit a persones en recerca de feina que estaven sent ateses pels serveis d’orientació i inserció laboral.

Tags: cerca de feina, empreses, entrevista, jornades, La Bisbal d'Empordà, ocupació, promoció econòmica, serveis, societat, treball

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Tret de sortida a la trentena edició del Menú de la Gamba de l’Associació de Restaurants de la Badia “El Plat Blau”
Notícia següent
Aliança dels municipis de la Vall d’Aro i Sant Feliu de Guíxols per dissenyar i desplegar en els propers anys un pla estratègic pel desenvolupament econòmic i la creació d’ocupació al territori

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes