“La màgia de la vida, fenomen de superfície” a Santa Cristina

Glòria Jara Albertí

Santa Cristina d’Aro.- Després de la bona acollida que va tenir, el mes passat, la iniciativa de realitzar una visita guiada a l’entorn més proper, al desembre es vol repetir. Trobant-nos molt a prop de les festes de Nadal i tenint a Santa Cristina d’Aro una col·lecció de diorames coneguda a nivell internacional, els Amics de La Casa Màgica organitzen, pel proper dissabte 16 de desembre a les 5 de la tarda, una visita als Diorames de Solius.

Posteriorment, a les 7 de la tarda a la sala d’exposicions “la Caixa” de Santa Cristina d’Aro, tindrà lloc l’última conferència de l’any 2023 i que porta per títol “La màgia de la vida, fenomen de superfície”. Joaquim Torra, enginyer industrial, es va estrenar com a conferenciant dels Amics de La Casa Màgica l’any passat amb “La màgia del grafè”. Aquesta vegada dedicarà la seva conferència a la màgia de la vida, entesa com a fenomen de superfície. Entre altres parlarà d’un món fantàstic de dues dimensions, de la relació que hi ha entre la força gravitacional i la vida, de l’Entropia, una magnitud termodinàmica, i la vida. El darrer punt a tractar, abans del torn de preguntes, serà la vida com element còsmic.
La conferència-col·loqui “La màgia de la vida, fenomen de superfície” comptarà amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro, “la Caixa”, els Serveis Territorials de Girona del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i La Casa Màgica –col·lecció Xevi.

Tags: amics de la casa màgica, ciència, conferència, cultura, Santa Cristina d'Aro, societat, Solius

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
La màgia del Nadal al Museu del Suro de Palafrugell
Notícia següent
La 47a Christmas Race recupera classes i tornen tripulacions australianes i americanes

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes