La màgia del talent que tots tenim, dissabte a Santa Cristina

Santa Cristina d’Aro.- Sovint utilitzem els conceptes: molt llest, espavilat, talentós o superdotat, sense conèixer en profunditat el significat precís.

El proper dissabte 29 de febrer, a les 8 del vespre a la sala d’exposicions de Santa Cristina d’Aro, el Dr. Àngel Guirado especificarà cada terme en el transcurs de la conferència-col·loqui “La màgia del talent que tots tenim”.
Segons el Dr. Àngel Guirado ningú neix amb un talent a sota el braç sinó que per ser talentós en algun àmbit cal entrenar les habilitats que més es domina. Guirado explicarà com es construeix la intel·ligència i com es converteix en talent. La conferència aportarà diverses maneres de com una persona pot aconseguir algun talent i com es pot activar. El Dr. Àngel Guirado acabarà la conferència fent una crida a la promoció de talents per al progrés de la ciència, de la tecnologia, de la cultura, de l’economia i de la creativitat de la societat.
Àngel Guirado i Serrat és Doctor en Psicologia i expert en Superdotació i talents; professor tutor a la UNED; director del Postgrau de la UDG sobre Altes Capacitats Intel·lectuals; professor als Màsters d’atenció precoç a la UB i de Diversitat a Blanquerna; autor de diversos llibres sobre el tema…
La conferència-col·loqui “La màgia del talent que tots tenim” tindrà lloc el proper dissabte 29 de febrer a les 8 del vespre a la sala d’exposicions “la Caixa” de Santa Cristina d’Aro. L’acte és organitzat per l’entitat cultural Amics de La Casa Màgica i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro, de Skäl Internacional de Girona, dels Serveis Territorials de Girona del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i de La Casa Màgica –col·lecció Xevi.

Tags: amics de la casa màgica, conferència, cultura, Santa Cristina d'Aro, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Simple Minds, Ben Harper, Albert Pla i Kool & de Gang, darreres incorporacions del 58è Festival de la Porta Ferrada
Notícia següent
El teatre La Gorga se suma a la celebració de La Quinzena Mallorquina i aquest dissabte presenta l’obra “Rostoll Cremat”

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes