La Policia Local de la Bisbal participa en un curs sobre actuacions policials en delictes de violència masclista i violència domèstica

La Bisbal d’Empordà

Aquesta setmana, del 13 al 17 de maig, la Diputació de Girona ofereix un curs sobre actuacions policials en delictes de violència masclista i violència domèstica a l’Ajuntament Vell, en el qual hi està assistint la Policia Local de la Bisbal d’Empordà.

La formació vol servir per aprofundir en els coneixements sobre el marc legislatiu i els procediments policials en matèria de delictes de violència masclista i violència domèstica.
La formació vol millorar la capacitat per a dur a terme una primera intervenció adequada en situacions amb víctimes de violència masclista i domèstica. Així doncs, es treballen aspectes com la normativa aplicable i ampliació pràctica del marc legal, com atendre a les víctimes, com efectuar atencions d’urgència o com tramitar els atestats corresponents.
La participació en aquest curs s’emmarca dins la política fixada per l’equip de govern municipal per disposar d’una policia local el màxim de formada i posada al dia possible per donar un millor servei al ciutadà i, alhora, atendre també les noves formes delinqüencials que van sorgint.

Tags: formació, La Bisbal d'Empordà, policia local, serveis, societat, violència masclista

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Pepita Perich, la Cooperativa de Ramaders del Baix Empordà i la Fundació GironaEst són les candidatures guardonades a la segona edició dels Premis Generalitat Girona
Notícia següent
L’Ajuntament obrirà el pati de l’Escola Guillem de Montgrí i les instal·lacions esportives el 20 de maig de 2024

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes