Pepita Perich, la Cooperativa de Ramaders del Baix Empordà i la Fundació GironaEst són les candidatures guardonades a la segona edició dels Premis Generalitat Girona

Girona

La Generalitat de Catalunya a Girona ha reconegut Pepita Perich, la Cooperativa de Ramaders del Baix Empordà i la Fundació GironaEst a la segona edició dels Premis Generalitat Girona, celebrada aquest divendres al vespre a l’Auditori Josep Irla.

A l’acte hi han participat el conseller de Recerca i Universitats, Joaquim Nadal; la delegada del Govern de la Generalitat a Girona, Laia Cañigueral; secretaris i secretàries generals de diversos departaments de la Generalitat de Catalunya; membres del jurat i els membres del Consell de Direcció de la Delegació del Govern a Girona, que ha estat l’òrgan que ha impulsat els Premis, entre d’altres.
La delegada del Govern a Girona, Laia Cañigueral, ha destacat que “ens ha de quedar molt clar que tenim una demarcació amb molta capacitat, amb moltes oportunitats. Comptem amb un talent, una emprenedoria, una solidaritat que hem d’alimentar i cuidar perquè vulgui quedar-se i sigui un efecte crida per continuar atraient nou talent i seguir transformant la societat i empoderant les comarques gironines”.
A la cloenda de l’acte el conseller de Recerca i Universitats, Joaquim Nadal, ha ressaltat que “els premis honoren la institució. Els premiats honoren els noms d’Isabel Vila, Aurora Bertrana i Josep Irla. La Generalitat reconeix institucions exemplars i una persona generosa i activa al servei de la comunitat amb un compromís inequívoc”.

Cooperativa de Ramaders del Baix Empordà, premi Isabel Vila i Pujol
S’ha lliurat el guardó Isabel Vila i Pujol a la Cooperativa de Ramaders del Baix Empordà. El guardó Isabel Vila i Pujol vol reconèixer iniciatives empresarials que hagin destacat per fomentar una economia innovadora, verda i de responsabilitat social, amb un alt grau d’impacte positiu en la qualitat de vida de les persones a les comarques gironines.
La Cooperativa de Ramaders del Baix Empordà es va crear l’any 1990 i compta amb 37 granges petites i mitjanes familiars. Treballen en pro del desenvolupament i la innovació a partir de l’aplicació de la responsabilitat social corporativa que busca fer de l’entitat un projecte sostenible econòmicament, socialment i mediambientalment a mitjà i llarg termini.
Han configurat un Pla Integral de Sensibilització i Formació pel sector Ramader Lleter Boví de Girona per millorar la sostenibilitat de les seves empreses, però també per sensibilitzar a la societat del valor de la tasca de la ramaderia, formar i generar coneixement i facilitar la contractació d’èxit en el sector.
Seguint el mateix esperit de la primera edició, enguany el jurat dels Premis també ha estat paritari, divers i representatiu del conjunt de les comarques gironines, i ha estat format per Maria Bouabdellah; Albert Bou; Dolors Carreras; Carme Casadevall; Lluïsa Ferrer; Jordi Grau; Isaac Padrós; Quim Salvi; Joan Tibau i Mariàngela Vilallonga.
Els guardons que s’han entregat als premiats han estat unes reproduccions de l’escultura del Tors de Venus, d’Aristides Maillol.
L’acte de lliurament dels guardons de la segona edició dels Premis Generalitat Girona ha comptat amb l’acompanyament musical a càrrec de Les Anxovetes, el grup d’havaneres gironí cantat íntegrament en femení. I també amb la col·laboració de Multisignes, que han interpretat l’acte en llengua de signes catalana.
Els Premis Generalitat Girona van néixer l’any passat amb la voluntat de reconèixer a persones que bé des del seu àmbit professional, bé des de la seva implicació en el teixit associatiu cívic, cultural o esportiu han destacat pel seu esforç i objectius assolits i han contribuït a millorar les comarques gironines.

Tags: Baix Empordà, Comarques gironines, Generalitat de Catalunya, medi ambient, Premis, ramaderia, reconeixement, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Paula Valls, Pau Alabajos i Guillem Roma actuaran al cicle de concerts “A Peu de Gavarres 2024”
Notícia següent
La Policia Local de la Bisbal participa en un curs sobre actuacions policials en delictes de violència masclista i violència domèstica

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes