La soprano Montserrat Martí i el tenor Carlos Cosias cantaran Maria Callas a Santa Cristina

Glòria Jara i Albertí

Santa Cristina d’Aro.- El proper dissabte 2 de desembre serà el centenari del naixement de la soprano grecoestatunidenca, Maria Callas, la cantant més famosa d’òpera de la postguerra.

Maria Callas se la coneixia com “La Divina” o “Diva assolutta” i és que combinava la tècnica de “bel canto” amb el talent dramàtic. Era una cantant versàtil, el seu repertori anava des de l’òpera seria clàssica fins a les òperes de Verdi i Puccini.
El diumenge 3 de desembre Santa Cristina d’Aro obrirà les portes de l’Espai Ridaura per recordar a la soprano Maria Callas. L’homenatge anirà a càrrec de la soprano Montserrat Martí Caballé i del tenor Carlos Cosias, acompanyats al piano per Víctor Carbajo. La soprano Maria Callas, tot i morir al 16 de setembre de 1977, actualment hi ha molts aficionats i estudiosos que s’interessen per la seva carrera artística, concretament per les seves actuacions i enregistraments.
L’acte commemoratiu començarà a les 6 de la tarda amb un programa que transmetrà la passió, la intensitat i la dedicació que Maria Callas va aportar al món del cant i que la van convertir en una de les artistes més emblemàtiques i estimades. Els interessats poden adquirir les entrades, al preu de 15 euros, a https://espairidaura.santacristina.cat/.

Tags: concert, cultura, homenatge, música clàssica, òpera, Santa Cristina d'Aro, societat
Notícia anterior
Enric Pacreu rep un dels Premis Bonaplata per la seva vinculació amb el Terracotta Museu
Notícia següent
Palamós posa en funcionament aquest divendres la il·luminació nadalenca dels carrers amb un acte festiu

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes