La tempesta causa estralls a Romanyà i a Roca de Malvet

Glòria Jara i Albertí

Santa Cristina d’Aro.- Al voltant de les 5 de la tarda del dimecres 4 d’agost va caure un llamp en un suro que hi ha a la zona d’accés en el pàrquing del Golf d’Aro.

Concretament, a uns 100 metres de la terrassa de l’entrada que té el Restaurant Forat 19 de Romanyà de la Selva.
La descàrrega elèctrica va destrossar el suro i va tirar al terra un dels panells de benvinguda al complex esportiu. Tal com han explicat els propietaris a les xarxes socials, a resultes de l’impacte, els clients que encara eren al restaurant del Club de Golf es van aixecar de cop de la cadira.

La tempesta elèctrica va estar acompanyada de fortes pluges. Segons el Servei de Meteorologia de Catalunya, l’estació meteorològica de Castell d’Aro va recollir 55 mm en poques hores. Les pluges van provocar petites acumulacions d’aigua en algun embornal de Roca de Malvet a causa del gran nombre de fulles que hi ha a les voreres. Però l’ensurt majúscul va ser quan es va esllavissar part del marge de la parcel·la 88-91 de Roca de Malvet II. El carrer va quedar inhabilitat per la terra i les roques de grans dimensions que hi van caure. La Policia Local i la Brigada Municipal van acudir al lloc dels fets i van restablir la circulació un cop van haver retirat el pedregam caigut. Alguns veïns van explicar a les xarxes socials que porten des del mes de juny de l’any passat comunicant a l’Ajuntament de Santa Cristina el perill de despreniment de roques, arbres… que presenta aquesta parcel·la.
Tot i els ensurts viscuts a Romanyà de la Selva i a Roca de Malvet ningú va prendre mal.

Tags: esllavissada, meteorologia, pluja, Santa Cristina d'Aro, societat, successos, tempesta, urbanització

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
L’Ajuntament de Palamós dota els agents de la Policia Local amb càmeres unipersonals d’enregistrament per millorar la seguretat, tant dels agents com de la ciutadania
Notícia següent
La Diputació presenta una nova línia de subvencions a agricultors i ramaders per afavorir les bones pràctiques agràries a les Gavarres

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes