L’ACA millora les funcions del visor de la sequera amb dos ajuts dels fons europeus Next Generation

Catalunya.- L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) està desenvolupant una sèrie de millores en el visor de la sequera, l’eina que permet visualitzar la situació hidrològica i pluviomètrica a les 18 àrees en les que estan dividides les conques internes i on es defineixen les mesures de cadascun dels escenaris.

Les millores, que compten amb dos ajuts dels fons europeus Next Generation, tenen un pressupost conjunt superior als 242.800 euros, i s’estan desenvolupant en dues fases.
La primera d’elles, amb un pressupost de 89.689 euros, ja està finalitzada, i ha servit per desenvolupar noves funcionalitats per al tractament temporal (historificació) d’informació associada a les entitats amb deures de declaració, com les modificacions en el consum industrial o ramader connectats a xarxa, canvis en la titularitat de subministraments, captacions, canvis en la població equivalent, la generació d’un cercador de municipis agrupats per unitat d’explotació, entre d’altres.
Pel que fa a la segona fase, executada en un 84% i amb un pressupost de 153.172 euros, preveu una sèrie de millores, consistents en millorar la gestió de l’entitat subministradora per municipi, crear un procés planificat destinat a generar un avís automàtic de deures de comunicació, implementar les funcionalitats necessàries per la gestió i càlcul de les reduccions aprovades a través de la presentació d’un Pla d’estalvi, entre d’altres.

Tags: Agència Catalana de l’Aigua (ACA), Catalunya, fons europeus, informació, medi ambient, millores, sequera, serveis, societat, visor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Un home armat obre foc contra els Mossos a la Bisbal d’Empordà i acaba ferit pels trets de la policia
Notícia següent
Begur rep els fons Next Generation per avançar cap a un futur més sostenible

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes