L’Ajuntament de Begur estrena un nou canal de comunicació

Begur.- Els veïns i veïnes de Begur i Esclanyà comptaran ben aviat amb un nou canal de comunicació directe que permetrà conèixer de primera mà i a l’instant totes les novetats en l’àmbit municipal.

Es tracta de l’aplicació per a mòbils i tauletes “Begur al dia”, impulsada per la Regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament.
L’aplicació s’ha estat gestant al llarg dels darrers cinc mesos i ha estat creada per l’empresa catalana WeTown. Es tracta d’una nova eina senzilla, fresca, exhaustiva, actualitzada i intuïtiva que suposarà un important salt de qualitat en matèria comunicativa, de transparència i de promoció de la vila.
Manel Vallès, regidor de Participació Ciutadana, explica que “aquesta aplicació permetrà a tothom qui se la descarregui mantenir-se informat de tot el que passa a la vila a través de notícies i esdeveniments, accedir a adreces d’interès, o consultar les dades de contacte de les associacions locals”.
La nova App de l’Ajuntament de Begur estarà disponible pròximament tant per sistemes Android com Apple. Per fer-ne ús només caldrà seguir quatre senzills passos: accedir al Google Play d’Android o l’App Store d´Apple, buscar al cercador “Begur al dia”, descarregar-se gratuïtament l’app, i registrar-se a través d’un senzill procés de validació. En paral·lel, l’aplicació disposarà periòdicament de noves actualitzacions amb millores del servei i que també es poden descarregar de forma gratuïta.
L’Ajuntament de Begur disposarà d’una App que inclourà de manera molt completa tota aquella informació d’interès per als veïns i veïnes i visitants relacionada amb les festes i activitats locals, avisos d’incidències, recursos municipals, directoris de les entitats, adreces d’interès, transports, les celebracions i esdeveniments més importants de la vila, o enllaços directes al web www.begur.cat, la seu electrònica o el portal de turisme.
A més, es podran consultar totes les notícies i l’actualitat municipal en temps real; i també és previst que en un futur s’hi habiliti un espai per a realitzar consultes ciutadanes.
“Begur al dia” també serà un canal directe perquè qualsevol veí i veïna pugui comunicar a l’Ajuntament una incidència o fer suggeriments, a través de fotografies i geolocalització. Aquestes incidències i/o suggeriments s’enviaran directament al departament municipal corresponent per tal de ser solucionat.

Tags: administració, Ajuntament de Begur, app, begur, comunicació local, Esclanyà, informació, serveis, societat, transparència

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
Els periodistes gironins premien Quim Lladó amb la Mosca Grossa i castiguen a la Renfe amb la Mosca Borda
Notícia següent
Afectacions en béns materials per la pedregada del 30 d’agost i discrepàncies amb les companyies asseguradores

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes