L’Ajuntament de Calonge encarrega un estudi pel desenvolupament d’una promoció d’habitatge lliure i dotacional a Sant Antoni

Calonge i Sant Antoni.- Amb l’objectiu de continuar impulsant el Pla Local d’Habitatge i de disposar d’habitatge de lloguer a preu assequible, l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha contractat la redacció d’un estudi pel desenvolupament d’una futura promoció que combinaria habitatge lliure i habitatge dotacional a Sant Antoni.

L’estudi permetrà desenvolupar les primeres propostes de la futura promoció que es situaria en l’espai entre l’Avinguda Catalunya 26 i el carrer Mestra Numància 6 de Sant Antoni. En aquest estudi s’haurà de tenir en consideració la cessió de la planta baixa que es destinarà a equipament públic.
Aquesta actuació s’inclou en el Pla Local d’Habitatge 2021-2026 del municipi, aprovat el 2021, i s’emmarca en l’eix de la promoció d’habitatges de lloguer a Sant Antoni. El Pla Local d’Habitatge defineix en aquest espai la creació d’uns 32 pisos nous d’habitatges de lloguer per tal de proporcionar residència a persones amb necessitats d’emancipació o amb necessitats especials d’allotjament de caràcter temporal i transitori.
La redacció de l’estudi contractat té un cost de 13.992 €, dels quals 10.000 € es financen amb una subvenció de la Diputació de Girona.

Tags: Ajuntament, Calonge i Sant Antoni, Diputacio Girona, estudi, habitatge, lloguer social, pla, redacció, serveis, societat, subvenció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
El Club Arquers Esclanyà aconsegueix 11 medalles al 55è Campionat de Catalunya de tir amb arc de sala
Notícia següent
Generalitat i ajuntaments no es posen d’acord sobre qui ha d’assumir els costos del tancament de l’abocador de Solius

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes