L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni canvia les portes d’emergència de la Sala Polivalent de Sant Antoni

Calonge i Sant Antoni.- L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha canviat les portes d’emergència de la Sala Polivalent de Sant Antoni. Des de la regidoria d’Esports s’ha impulsat aquesta renovació dels tancaments d’emergència per solucionar els problemes que provocaven les portes que hi havia fins ara, i que ja estaven desgastades i van haver de ser reparades en més d’una ocasió.

El desgast de les antigues portes provocava una manca d’aïllament de l’equipament, ja que per aquests tancaments sovint s’hi filtrava aire, especialment en dies de tramuntana, ja que aquestes obertures estan en la cara nord de la instal·lació. D’aquesta manera les noves portes milloraran l’eficiència energètica de l’edifici.
L’actuació que s’hi ha portat a terme ha estat la substitució de les 8 portes d’emergència d’aquesta instal·lació i també la instal·lació de taulells de fusta decoratius en la part interior, per integrar millor les obertures a l’estètica de la Sala Polivalent de Sant Antoni. També s’ha substituït el portal principal central d’aquesta sala, que dona directament al carrer del Futur. El cost de les obres ha estat d’uns 40.000€.

Tags: Ajuntament, Calonge i Sant Antoni, equipaments, millores, sala polivalent, serveis, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
L’Ajuntament de Figueres obre el termini per sol·licitar els ajuts per a gimnasos i centres i estudis de dansa, pilates i similars
Notícia següent
Arrenca la votació popular per decidir el Bisbalenc/a de l’Any 2020 amb una desena de candidatures

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes