L’Ajuntament de Figueres obre el termini per sol·licitar els ajuts per a gimnasos i centres i estudis de dansa, pilates i similars

Figueres.- Des del 2 de desembre i fins el dia 9 de desembre s’obre el termini per a la presentació de sol·licituds per a gimnasos i centres i estudis de dansa, ioga, pilates, arts marcials i activitats similars de Figueres. L’Ajuntament de Figueres destinarà un total de 40.000 euros.

Aquesta subvenció forma part del Pla de Reactivació Econòmica Municipal de Figueres, un programa adreçat a empreses, professionals i autònoms de la ciutat afectats per la crisi de la Covid-19, amb la finalitat d’aconseguir reactivar l’economia de la ciutat en el menor temps possible.
Es tracta d’activitats que s’han vist fortament afectades per l’estat d’alarma derivat de la crisi sanitària causada per la Covid-19, amb els dos períodes d’aturada obligatòria i amb una reducció important del nombre d’usuaris.
Poden ser beneficiaris de la subvenció les persones físiques o jurídiques que tinguin l’activitat al municipi de Figueres i que la seva activitat se centre en: gimnasos o centres i estudis de dansa, ioga, pilates, arts marcials i activitats similars. Seran subvencionables les despeses de funcionament dels gimnasos i centres relacionades amb el lloguer del local, subministraments, compra de material fungible, especialment guants, mascaretes i gel hidroalcohòlic o qualsevol altra despesa de funcionament necessari per al desenvolupament de l’activitat empresarial.
Les despeses seran subvencionables, amb un màxim de 2.000 euros per sol•licitud en el cas dels gimnasos i de 1.000 euros en el cas de centres i estudis dansa, ioga, pilates, arts marcials i activitats similars.
Seran subvencionables totes aquelles despeses que s’hagin produït a partir de la declaració de l’estat d’alarma per la Covid-19, és a dir, a partir del 14 de març de 2020.
Tota la informació per a la presentació de sol·licituds aquí: http://ca.figueres.cat/la-ciutat/promocio-economica/oficina-d-empresa/subvencio-per-als-gimnasos-i-els-centres-i-estudis-de-dansa-ioga-pilates-arts-marcials-i-activitats-similars-de-figueres-22870/.

Tags: ajudes, Ajuntament de Figueres, Alt Empordà, coronavirus, crisi, dansa, estètica, Figueres, gimnàstica, serveis, societat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
La Fundació Ernest Morató atorga els Premis 2/4 de l’any 2020 a l’Associació Cultural Penya Xíndries i al programa radiofònic Sons a cau d’orella, de Ràdio L’Escala
Notícia següent
L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni canvia les portes d’emergència de la Sala Polivalent de Sant Antoni

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes