L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni continua amb les tasques de restabliment de les platges a Torre Valentina

Calonge i Sant Antoni

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni continua amb les tasques de restabliment de les platges afectades pel temporal Nelson del darrer cap de setmana de març.

Des del passat divendres 24 de maig les feines se centren en la platja de Torre Valentina. En aquest cas la reparació, amb un cost d’uns 270.000 euros, serà finançada per la Dirección General de la Costa y el Mar. Consistirà a refer l’espai tal com estava, és a dir, recuperar principalment les zones enjardinades a tocar del passeig i també la platja perduda, gràcies a moviments de sorra. Tindran una durada d’unes tres setmanes.
Les feines al litoral del municipi van començar a tenir lloc el dijous 16 de maig a la platja d’Es Monestrí, on durant prop d’una setmana es va reconstruir l’estructura de la part del passeig descalçada pel temporal i es van reinstaurar serveis i instal·lacions (passarel·les, accessos, infraestructures), a més d’aportar sorra a la platja. L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni s’ha fet càrrec dels costos de les actuacions, valorats en prop de 120.000 euros.
Cal recordar que el temporal Nelson es va sumar a la forta garbinada de principis de març i es van desgastar els escocells amb palmeres de la part de Torre Valentina. Finalment, van ser cinc els arbres que van caure. El mar, a més, va empassar-se la platja pràcticament d’un extrem a l’altre de Sant Antoni.

Tags: Ajuntament de Calonge, Calonge i Sant Antoni, medi ambient, millores, platges, restablir, serveis, societat, temporada turística, temporal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fill out this field
Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Notícia anterior
L’Ajuntament de Palafrugell crea una comissió tècnica per a la redacció de l’ordenança d’estalvi d’aigua
Notícia següent
El fITM de la Bisbal d’Empordà, fidel a la seva essència, presenta un cartell amb un ampli ventall estilístic

Vols estar informat?

Subscriu-te i rebràs les notícies de l’Empordà gratuïtament al teu correu.

Fill out this field
Introduïu una adreça electrònica vàlida.

Catalunya News

Segueix-nos

Instagram

També us pot interessar

Idiomes